Κανείς δεν ήθελε το Σκύλο με τις 2 Μύτες. Λίγο πριν τον πάνε για Ευθανασία, έγινε το Απίστευτο!

Είναι μια άσχημη αλήθεια αλλά η ομορφιά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία κάποιου. Αυτό ισχύει και για τα σκυλιά των καταφυγίων που ψάχνουν για να βρουν ένα σπίτι να τα υιοθετήσει. Ο Toby είναι ένας σκύλος που το μέλλον του φαινόταν αβέβαιο. Κανείς δεν ήθελε να τον υιοθετήσει.

Ευτυχώς όμως, η ομορφιά είναι υποκειμενική και ένας άντρας με το όνομα Todd Ray το ερωτεύτηκε αμέσως μόλις τον είδε. Στην τελική ο Toby ήταν ένα χαρούμενο και υγιές σκυλί, απλά είχε μια πολύ ιδιαίτερη μύτη.

Ευτυχώς όμως, ο Todd Ross, που είναι ο ιδιοκτήτης του Venice Beach Freakshow, δεν κρίνει τους ανθρώπους ή τα σκυλιά από την εμφάνισή τους. Αντιθέτως, προσπαθεί να προάγει τη μοναδικότητα του καθενός.  

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η μύτη του φαίνεται ότι τελικά είναι πολύ χρήσιμη όταν ψάχνει για τη μπάλα. Χάρη στον ιδιοκτήτη του που τον αγαπάει δίχως όρους, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ο εκπληκτικός αυτός σκύλος θα έχει ένα πολύ λαμπρό μέλλον.

Αυτή η ιστορία είναι πιο πολύ ένα μάθημα για όλους. Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά όλοι είμαστε τέλειοι με τα ελαττώματά μας!

Credit: wimp.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό