Κανείς Δεν Νοιάστηκε: Ηλικιωμένος Σκύλος Σφίνωσε Σε Κάγκελα Και Δεν Ενδιαφέρθηκε Κανείς

Κανείς Δεν Νοιάστηκε: Ηλικιωμένος Σκύλος Σφίνωσε Σε Κάγκελα Και Δεν Ενδιαφέρθηκε Κανείς

Σκύλος: Ποτέ δεν θα μπορέσω να κατάλαβω πως ο άνθρωπος δείχνει τέτοια αδιαφορία προς μια ψυχούλα που θα έδινε και την ζωή του για εκείνον. Η ιστορία του Dotty είναι γροθιά στο στομάχι. Εκατοντάδες άνθρωποι πέρασαν από το σημείο που ήταν σφινωμένος και κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον. Ένας ηλικιωμένος σκύλος, τραυματισμένος, υποσιτισμένος είχε κολλήσει στα κάγκελα μιας πύλης και κανείς δεν ασχολήθηκε μέχρι κάποιος Άνθρωπος, με το άλφα κεφαλαίο κάλεσε για βοήθεια.

Πώς έγινε το ατύχημα

Οι πρώτοι άνθρωποι που ήρθαν να σώσουν το σκυλάκι Dotty εκτιμούν ότι εκατοντάδες άνθρωποι είχαν περάσει από δίπλα της και κανείς δεν νοιάστηκε για την κατάσταση του φτωχού ζώου. Αυτό το τραγικό σενάριο είναι υποδειγματικό στην περίπτωση πολλών ανθρώπων που προτιμούν να μην κάνουν τίποτα και να συνεχίζουν το δρόμο τους, αντί να προσφέρουν ένα χέρι βοήθειας.

Το τραυματισμένο σκυλάκι προσπάθησε να περάσει από κλειστή πύλη. Υποτίμησε τα ανοίγματα και αυτό του κόστισε. Το φτωχό σκυλάκι, ηλικιωμένο και τραυματισμένο, είχε κολλήσει στην πύλη μέχρι που κάποιος με καλή καρδιά τελικά κάλεσε εθελοντές της Animal Aid για βοήθεια.

Οι εθελοντές της Animal Aid τον έσωσαν

Όταν έφτασαν, βρήκαν τον Ντότι αβοήθητο και έκλαιγε από τον πόνο. Δεν μπορούσαν να φανταστούν πόσο φοβισμένος έπρεπε να ήταν όλη την ώρα που ήταν μόνος και αιχμάλωτος. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο παρά να περιμένει το τέλος. Οι διασώστες έπρεπε να δράσουν γρήγορα. Τα τραύματά του είχαν μολυνθεί σοβαρά και σε αυτή την κατάσταση δεν θα άντεχε πολύ!

Προσπάθησαν να σπρώξουν τον Ντότι μέσα από την πύλη και σχεδόν κατάφεραν να τον απελευθερώσουν, αλλά το σώμα του αρνήθηκε να βγει εντελώς από αυτό το στενό σημείο. Χρειάστηκε να κόψουν τις μπάρες και να το αφήσουν και στο τέλος αυτή ήταν η μόνη λύση!

Ο Ντότι μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο διάσωσης. Ένα πανέμορφο μέρος που στεγάζει πολλά ζώα σε κίνδυνο και προσφέρει την καλύτερη ιατρική περίθαλψη στην περιοχή. Ο Ντότι βρήκε επιτέλους ένα ασφαλές μέρος. Ο κτηνίατρος και ο βοηθός του περιποιήθηκαν αμέσως τις πληγές του. Ήταν σε τόσο σοβαρή κατάσταση που ήταν στα πρόθυρα να χάσει τη ζωή του.

Του έδεσαν τις πληγές και τον τοποθέτησαν σε ασφαλές μέρος για να ξεκουραστεί

Η ενδοφλέβια σίτισή του ήταν απαραίτητη, καθώς και η θεραπεία βασισμένη σε αντιβιοτικά και αναλγητικά.

Ο Ντότι κατάλαβε ότι τελικά ήταν ασφαλής και τακτοποιημένος. Οι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν γύρω του δεν ήθελαν τίποτα περισσότερο από την πλήρη ανάρρωσή του.

Παρά όλες τις δοκιμασίες που πέρασε και την ηλικία του, σημείωσε γρήγορη πρόοδο. Οι εθελοντές ερωτεύτηκαν επίσης το μαχητικό του πνεύμα. Ο Ντότι έχει χρυσή καρδιά! Είναι εκπληκτικό πώς μπόρεσε να συγχωρήσει όλα τα κακά, παρόλο που οι άνθρωποι την αγνοούσαν για χρόνια.

Ο Ντότι τα πάει περίφημα! Έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του και μπορεί να συμμετέχει στις καθημερινές δραστηριότητες των σκύλων στο καταφύγιο. Θα παραμείνει στη καταφύγιο Animal Aid, όπου θα είναι πάντα ασφαλής. Τώρα έχει ένα μέρος για να ζήσει τα χρυσά του χρόνια και όπου θα αγαπηθεί και θα εκτιμηθεί πραγματικά!

Για να δείτε την ιστορία διάσωσης του Dotty, κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο!

Ευχαριστούμε, την Animal Aid Unlimited! Ένας ολόκληρος κόσμος σας είναι ευγνώμων για όλα όσα κάνετε!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό