Κανείς Δεν Μπορεί Να Εξηγήσει Την Εμφάνιση Αυτού Του Σκυλιού (pics)

Κανείς Δεν Μπορεί Να Εξηγήσει Την Εμφάνιση Αυτού Του Σκυλιού 

Σκύλος: Μερικές φορές η φύση αποφασίζει διαφορετικά για κάποια πλάσματα τα οποία έρχονται στη ζωή για να μας δώσουν μερικά μεγάλα μηνύματα ζωής. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Chupey, ενός σκύλου σε κακή κατάσταση με μοναδική σωματική διάπλαση, αλλά που δεν μπορεί παρά να χαμογελάει.

Ο Chupey έκανε τα πρώτα του βήματα στον κόσμο με δυσκολία. Το 2018, μια γυναίκα έφερε το μωρό και τα αδέλφια της στην Kaley Carlyle , η οποία έχει συνηθίσει να σώζει σκύλους εδώ και αρκετά χρόνια, αναφέρει το Metro . Η νεαρή γυναίκα, 28 ετών τότε και από την πολιτεία της Τζόρτζια, ανακάλυψε ένα κουτάβι ανάμεσα σε άλλα υγιή κουτάβια, ένα από τα οποία όμως την ιντρίγκαρε ιδιαίτερα.

Και για καλό λόγο: η σωματική διάπλαση του σκύλου έμοιαζε με μείγμα λύκου, κογιότ και ύαινας. Εκτός από την πρωτοτυπία του, το τετράποδο υπέφερε από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο σκύλος χαμογελά συνεχώς, παρά τις δυσκολίες

Chupey , πήρε το όνομά του από το πλάσμα που στοιχειώνει τη μεξικανική λαογραφία, El Chupacabra . Όταν παραδόθηκε στην Κέιλι , ήταν εξαντλημένος λόγω του άρρωστου συκωτιού του. Κοιμόταν έτσι όλη μέρα. Γνωστό, η χίμαιρα είχε επίσης ανάποδα αυτιά, μικρά μάτια και μέρη του σώματός της εντελώς χωρίς τρίχες.

Ωστόσο, ο Chupey δεν μπορεί παρά να χαμογελάει στη ζωή. Η Kaley έχει πράγματι παρατηρήσει ένα γενετικό ελάττωμα που εμποδίζει τα χείλη της να καλύψουν τα δόντια της.

Για να καταλάβει τι ήταν αυτό το μυστηριώδες ζώο, του έκανε ένα τεστ DNA. Ο Chupey είναι απλά το αποτέλεσμα μιας διασταύρωσης μεταξύ Pitbull και Rottweiler .

“Η προσωπικότητα είναι πιο σημαντική από την εμφάνιση”

Η Kaley Carlyle έχει κρατήσει το σκυλί με το τεράστιο χαμόγελο.

Για να φροντίσει το συκώτι του, ο κτηνίατρος του έδωσε ειδική τροφή. Ο Chupey , παρά την εύθραυστη υγεία του και τη διαφορετικότητά του, πάλεψε για να ζήσει. Ο νεαρός πολεμιστής δείχνει όλο και πιο τρυφερός και πονηρός κάθε μέρα. Του αρέσει να τον αγκαλιάζουν και να διασκεδάζουν.

«Ελπίζω ότι μπορώ να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να κοιτούν διαφορετικά τα σκυλιά », είπε ο διασώστης της, « και να καταλάβουν ότι η προσωπικότητα είναι πιο σημαντική από την εμφάνιση ».

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό