Κανείς δεν ήθελε αυτό το Κακόμοιρο σκυλάκι που πάσχει από δυσπλασία. Σήμερα όμως έχει Χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον Κόσμο!

Αυτό το pitbull – Κουασιμόδος έχει κερδίσει χιλιάδες θαυμαστές στο διαδίκτυο αφότου διασώθηκε από τον αφοσιωμένο ιδιοκτήτη της.

Η 6 ετών Cuda πάσχει από το σύνδρομο κοντής σπονδυλικής στήλης, μια πάθηση που επηρεάζει μόνο 17 γνωστά σκυλιά στον κόσμο και προκαλεί το καμπούριασμα που βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Η ιδιοκτήτριά της, Julie LeRoy, η οποία εργάζεται ως… μπόγιας, έσωσε το pitbull από ένα σπίτι στο οποίο την κάλεσαν και δεν άντεχε να την παραδώσει στο καταφύγιο.

Ο 50χρονος LeRoy από το Κίνγκστον, είπε ότι ο σκύλος είχε αγοράστει από την ιστοσελίδα Craigslist για 50 δολάρια από έναν άνθρωπο ο οποίος ασχολούνταν με την εκτροφή σκύλων.

Μου τηλεφώνησαν για μία καταγγελία, αλλά οι άνθρωποι στο σπίτι που πήγα μου είπαν ότι διέσωσαν το pitbull όταν ήταν κουτάβι και με ρώτησαν αν ήθελα να τη δω. Μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να την κρατήσουν… Ήξερα ότι ήταν ενάντια στο πρωτόκολλο το να μην θέλω να την πάω πίσω στο καταφύγιο, οπότε ναι, μπορείτε να πείτε ότι ρίσκαρα τη δουλειά μου για να σώσω αυτό το σκυλί.

Credits: Daily Mail

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό