Κακοποιημένος Σκύλος Με Παραμορφωμένο Πρόσωπο Από Σύρμα Βρίσκει Νέο Σπίτι Και Ελπίδα Για Την Ζωή

Κακοποιημένος Σκύλος Με Παραμορφωμένο Πρόσωπο Από Σύρμα Βρίσκει Νέο Σπίτι Και Ελπίδα Για Την Ζωή

Ο 2χρονος Άγγλος Πόιντερ διασώθηκε από τους δρόμους της Τιχουάνα από έναν εθελοντή από ένα τοπικό καταφύγιο, ο οποίος, αφού παρατήρησε την παραμόρφωση στο πρόσωπό του, προσπάθησε να ψάξει τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του για να καταλάβει τι έγινε.

Αργότερα αποδείχθηκε ότι ο πρώην ιδιοκτήτης του συνήθιζε να τον κλωτσάει και να τον χτυπάει. Επίσης, όταν βαρέθηκε να τον ακούει να γαβγίζει, έκλεισε το στόμα του με το σύρμα. Και αυτό ήταν που προκάλεσε τις δυσμορφίες. Ευτυχώς, αυτός ο φρικτός άνδρας βρίσκεται τώρα στη φυλακή, αν και με κατηγορίες που δεν σχετίζονται με κακοποίηση ζώων.

Ο Ντουέιν συνεχίζει να αγαπά τους ανθρώπους παρά την κακοποίηση που δέχθηκε.

Ο Ντουέιν, από την άλλη, πέρασε για πρώτη φορά στη ζωή του λίγο καιρό περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που του έδωσαν όλη τους την αγάπη.

Όμως, παρά την προσοχή τους, το μεγαλόσωμο σκυλί συνέχισε να αισθάνεται άσχημα. Πράγματι, είχε να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας. Πρώτα από όλα, η δυσπλασία που του δημιουργούσε προβλήματα και στο πιεί και στο να φάει και του προκάλεσε πολύ πόνο. Το κόκκαλο στο ένα από τα μπροστινά του πόδια έβγαινε έξω από το δέρμα του και είχε επίσης δυσκολία στην αναπνοή από τα πολλά χτυπήματα που δεχόταν.

Ο Dwayne νοσηλεύτηκε στο Helen Woodward Animal Center στη Σάντα Φε της Καλιφόρνια (30 λεπτά βόρεια του Σαν Ντιέγκο), όπου ξεκίνησε μια σειρά από μακροχρόνιες θεραπείες.

«Η πρώτη μου εντύπωση ήταν ο τρόμος. Όταν το είδα ήταν σαν κάποιος να με γρονθοκόπησε στο στομάχι», είπε η Mindy Wright , υπεύθυνη επικοινωνίας στο Helen Woodward Animal Center. «Η τρομερή του κατάσταση μας μπέρδεψε, ήταν ξεκάθαρο ότι είχε κακομεταχειριστεί βάναυσα».

Παρόλα αυτά, τονίζει ο εθελοντής, ο σκύλος δεν αισθάνεται καμία δυσαρέσκεια προς τους ανθρώπους. Γνώρισε ένα από τα χειρότερα είδη και δυστυχώς ήταν ο ιδιοκτήτης του. Αλλά τώρα δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει τη στοργή των πολλών υπέροχων ανθρώπων που τον έχουν φροντίσει.

Αφού έλαβε την πιο επείγουσα φροντίδα, ο μεγαλόσωμος σκύλος ετοιμάστηκε για υιοθεσία. Και προς έκπληξη όλων, δεν άργησε να βρει μια υπέροχη οικογένεια.

Ο Ντουέιν εξακολουθεί να περιμένει χειρουργική επέμβαση για τη μείωση της δυσπλασίας στο πρόσωπό του, αλλά τελικά περιβάλλεται από τους καλύτερους ανθρώπους που θα μπορούσε να συναντήσει.

«Τα σκυλιά που έχουν υποστεί κακομεταχείριση γίνονται συχνά επιθετικά ή θα έχουν επίμονο φόβο για τους ανθρώπους. Ο Ντουέιν, από την άλλη, είναι πολύ τρυφερός και δείχνει όλη του την αγάπη σε όσους σταματούν και παίζουν μαζί του», είπαν οι υπεύθυνοι της δομής που τον φιλοξένησε.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό