Ηρωίδα Αστυνομικός σώζει Με Αυτοθυσία Μαμά pitbull και τα 8 Κουτάβια της

Χάρη στην παρέμβαση της ντετέκτιβ Marnie Waller, μια μητέρα σκυλίτσα και τα 8 νεογέννητα κουτάβια της είναι πλέον επιτέλους ασφαλή.

Ήταν μια μέρα όπως κάθε άλλη για έναν αστυνομικό ντετέκτιβ της Τούλσα, Οκλαχόμα. Marnie Waller , αυτό είναι το όνομα της αστυνομικού, συνόδευε τον άντρα της στη δουλειά, όταν εκεί κοντά παρατήρησε ένα φτωχό κουτάβι τόσο αδύνατο που ήταν δυνατό να μετρηθούν όλα του τα κόκαλα. Περπατούσε μόνο του και η κατάσταση της απόγνωσής του ήταν ξεκάθαρη.

Ως καλή λάτρης των ζώων, η Marnie δεν μπόρεσε να βγάλει αυτή την εικόνα από το κεφάλι της όλη μέρα και κάθε μέρα στη συνέχεια. Τελικά, αποφάσισε να ερευνήσει και να φτάσει στο τέλος της ιστορίας.

Άρχισε να πηγαίνει στο μέρος όπου είχε δει τον σκύλο καθημερινά . Κατάλαβε ότι ήταν ένα θηλυκό pitbull και ότι ζούσε ανάμεσα στα απορρίμματα ενός κοντινού χώρου υγειονομικής ταφής.

Άρχισε να την ταΐζει κάθε μέρα και να προσπαθεί να δημιουργήσει μια σχέση με την αυτοπεποίθησή της .

Όταν πλησίασε αρκετά, παρατήρησε ότι η κοιλιά της ήταν πολύ πρησμένη. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι το σκυλάκι ήταν έγκυος. Η επιθυμία μου να κάνω κάτι για να την βοηθήσω έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Η Marnie Waller σώζει τη ζωή μιας μαμάς pitbull και των 8 παιδιών της

Υπήρξε μια επείγουσα ανάγκη να πάει εκείνο το μικρό σκυλί σε ασφαλές μέρος. Η Μάρνι Γουόλερ ήξερε ότι αυτά τα κουτάβια δεν θα μπορούσαν να γεννηθούν σε ένα επικίνδυνο μέρος όπως ο σκουπιδότοπος .

Δυστυχώς, η ντετέκτιβ δεν πρόλαβε να πάρει το σκυλί πριν γεννήσει. Την πολλοστή ημέρα που πήγε να την ταΐσει, συνειδητοποίησε ότι ήταν εκεί 8 κουτάβια διάσπαρτα σε όλο τον χώρο υγειονομικής ταφής.

Με τη βοήθεια ενός τοπικού SPCA, η αστυνομικός κατάφερε να βρει και να πάρει όλα τα νεογέννητα σκυλιά και ακόμη και τη μαμά τους και στη συνέχεια να τα πάει όλα σε ένα καταφύγιο που ήταν κοντά.

Αν και όλα τα μωρά ήταν προφανώς υγιή, η μαμά ήταν σε κρίσιμες συνθήκες . Η παρέμβαση του Marnie, είπαν οι εθελοντές, ήταν πραγματικά προληπτική. Δεν θα είχαν επιβιώσει σε αυτές τις συνθήκες και τώρα, αντίθετα, είχαν μια ευκαιρία.

Μετά από μερικές εβδομάδες νοσηλείας και συνεχής φροντίδα, στο τέλος, όλα τα σκυλιά είναι ξανά σε φόρμα . Το συντομότερο δυνατό, οι εθελοντές θα βρουν για όλους τους ένα άνετο σπίτι όπου θα ζήσουν, θα αναπτυχθούν και θα ευδοκιμήσουν.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό