Ήρωες Πυροσβέστες Σώζουν Γάτα Από Φλεγόμενο Κτίριο – Βίντεο

Ήρωες Πυροσβέστες Σώζουν Γάτα Από Φλεγόμενο Κτίριο – Βίντεο

Γάτα: Το έχουμε ξαναπεί υπάρχουν άνθρωποι και Άνθρωποι με Άλφα Κεφαλαίο. Τέτοιοι είδους άνθρωποι ήταν οι ήρωες πυροσβέστες που δεν δίστασαν να ριχθούν μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα στη Καλιφόρνια για να σώσουν μια γάτα από βέβαιο θάνατο.

Να σημειωθεί ότι μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν και δύο άνθρωποι, οι γατογονείς, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν, όμως δεν κατάφεραν να αρπάξουν την τρομαγμένη γάτα τους που λεγόταν Munch και να τη βγάλουν μαζί τους έξω!

Πυροσβέστης, από την ομάδα διάσωσης, δήλωσε ότι οι άνθρωποι που κατάφεραν να ξεφύγουν, ενημέρωσαν την ομάδα διάσωσης ότι η γάτα είναι ακόμη μέσα και έτσι οι διασώστες δε δίστασαν στιγμή, προκειμένου να τη σώσουν.

Έτσι, άρχισαν να τσεκάρουν τους τρεις ορόφους του φλεγόμενου κτιρίου έναν προς έναν, χωρίς αρχικά να βρουν την άτυχη γατούλα! Όμως, στο δεύτερο πέρασμα από τον πρώτο όροφο, κατάφεραν να την εντοπίσουν κάτω από ένα κρεβάτι!

Στη συνέχεια, έκλεισαν την πόρτα του δωματίου, την απομόνωσαν και κατάφεραν να την πιάσουν και να τη βγάλουν από το φλεγόμενο κτίριο.

Η φωτιά δεν απλώθηκε σε διπλανά κτίρια! Δείτε αμέσως παρακάτω σε βίδεα την επιχείρηση ελέγχου της φωτιάς και τις δηλώσεις του πυροσβέστη, αλλά και στιγμιότυπο από την τυχερή γατούλα!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό