Ήρωες Αναμεσά μας: Γυναίκα Σώζει Τη Ζωή Αδέσποτου Σκύλου Χρησιμοποιώντας Τορτίγιες για να τον δελεάσει και να τον γλυτώσει από την καταιγίδα

Θα μπορούσε να είχε πεθάνει από αυτοκίνητο ή από υποθερμία, αλλά σήμερα είναι ασφαλής και περιμένει μια οικογένεια να τον υιοθετήσει.

Η Kristin Salinas-Labrador από το Σαν Αντόνιο του Τέξας είναι το τέλειο παράδειγμα αληθινού φιλόζωου και τι σημαίνει να είσαι καλός άνθρωπος. Πλάνα της εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την δείχνουν να σταματάει στο πλάι ενός πολυσύχναστου αυτοκινητόδρομου καλυμμένου με χιόνι και πάγο για να σώσει ένα αδέσποτο σκυλί που θα μπορούσε εύκολα να παγώσει μέχρι θανάτου αν αφεθεί εκεί.

Στις αρχές του έτους, η χειμερινή καταιγίδα Uri εμφανίστηκε παράλληλα με την πανδημία. Οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες έγιναν μέρος των συνηθισμένων, μαζί με τις χιονοπτώσεις και την παρουσία εντελώς παγωμένων τομέων σε αρκετές πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ενδεχομένως, μια από τις πολιτείες που επλήγησαν περισσότερο ήταν το Τέξας, το οποίο, επειδή δεν είναι σύνηθες τέτοιων παγωμένων κλιμάτων, χτυπήθηκε περισσότερο τότε, καθώς δεν έχουν τις υποδομές ή την προετοιμασία για να αντιμετωπίσουν μια πραγματικότητα που έχει θέσει σε κίνδυνο όχι μόνο στους ανθρώπους, αλλά και σε όλα τα είδη ζώων.

Και αν υπάρχουν ζωντανά όντα που συνήθως επηρεάζονται περισσότερο σε οποιαδήποτε δυσμενή κατάσταση, αυτά είναι αυτά που εγκαταλείπονται. Όπως αδέσποτα σκυλιά, που τώρα περισσότερο από ποτέ κινδυνεύουν λόγω των παγετώνων που πάνω από όλα νιώθουν και πονάνε περισσότερο στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Αλλά ευτυχώς, για πολλούς από αυτούς, θα υπάρχουν πάντα καλόκαρδοι που θα τους απλώνουν το χέρι. Μία από αυτές, η Kristin Salinas, 28 ετών, που αφού βγήκε για να κάνει τα ψώνια της, βρήκε ένα φανερά παγωμένο σκυλί στη μέση του δρόμου .

Αν δεν έκανε κάτι, αυτό το ζώο θα πέθαινε από αυτοκίνητο ή υποθερμία λόγω του εξαιρετικά κρύου καιρού. Όταν λοιπόν το είδε η Kristin, δεν δίστασε και σταμάτησε αμέσως το αυτοκίνητό της για να προσπαθήσει να το βοηθήσει. Του άνοιξε την πόρτα και προσφέρθηκε να μπει, αλλά αυτός ο σκύλος παραδόξως αρνήθηκε. Ήταν προφανώς αρκετά καχύποπτος με τα ανθρώπινα όντα , και δεν αποτελεί έκπληξη, μετά από όλα αυτά που πρέπει να υπέφερε.

Ωστόσο, η Kristin δεν το έβαλε κάτω και χρησιμοποιώντας μερικές νόστιμες τορτίγιες κατάφερε να τον προσελκύσει και να τον πείσει να μπει στο όχημά της.

Όπως δήλωσε στο NBC News , τόσο αυτή η Αμερικανίδα όσο και η σύντροφός της, Nicole, έχουν αφιερώσει πολλές από τις ώρες και τις ενέργειές τους για να σώσουν σκύλους και γάτες που είναι εγκαταλελειμμένες στο ύπαιθρο και στη συνέχεια να τους δώσουν χώρο στο σπίτι τους ή να τους δώσουν για υιοθεσία.

«Δεν είχαμε περάσει ποτέ από αυτό το χιόνι και έτσι, οπότε ξέραμε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να φέρουμε αυτό το σκυλί στο σπίτι», είπε η Kristin Salinas, πριν δημοσιεύσει μια φωτογραφία αυτού του διασωθέντος Λαμπραντόρ σε μια ομάδα χαμένων ζώων στο Facebook, ζητώντας από μια οικογένεια να τον υιοθετήσει και να του δώσει ένα σπίτι και αγάπη.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό