Ήρωας: Στρατιώτης παλεύει να σώσει δηλητηριασμένα σκυλιά

Στρατιώτης ήρωας παλεύει με όλες του τις δυνάμεις να σώσει δύο δηλητηριασμένα σκυλιά

Δηλητηριασμένα σκυλιά: Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο ορισμένες στιγμές. Καταφεύγουν σε πρακτικές όπως η δηλητηρίαση. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι όπως ο στρατιώτης Λάζα πως δίνει και την ζωή του για να σώσει τους πολύτιμους φίλους του, τα λατρεμένα του σκυλιά. Είναι γνωστό άλλωστε πως το πεδίο της μάχης είναι μοναχικό για τους στρατιώτες και τα σκυλιά γίνονται οι καλύτεροι φίλοι τους.

Η ιστορία του Τούρμπο και Μπέντζι του λοχία Λάζα

Ο λοχίας Λάζα δεν μπορεί να πιστέψει ότι κάποιος κατάφερε να δηλητηριάσει τους φτωχούς σκύλους Τούρμπο και Μπέντζι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σας λέμε την ιστορία των λοχίων και στρατιωτών που εμπλέκονται σε πολέμους, οι οποίοι δημιουργούν εξαιρετικές φιλίες με σκυλάκια γνωστά στο πεδίο της μάχης. Το σημερινό είναι πραγματικά ξεχωριστό και έχει ως πρωταγωνιστές τον λοχία Ταγματάρχη Λάζα , τον Turbo And Benji , δύο αδέσποτα σκυλάκια γνωστά στους δρόμους της χώρας όπου ο στρατιώτης βρισκόταν σε υπηρεσία.

Στις δύσκολες στιγμές στις οποίες ένας στρατιώτης βρίσκεται σε μάχη πολλά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, η φιλία ενός σκύλου μπορεί πραγματικά να γίνει απαραίτητη .

Ο Laza είχε συναντήσει και φρόντιζε τον Turbo και Benji και είχε μια στενή και υπέροχη σχέση μαζί τους. Δυστυχώς, στην περιοχή όπου ήταν ο Λάζα, τα αδέσποτα σκυλιά θεωρούνται απλά ενοχλητικά . Και συχνά οι πολίτες θέλουν απλώς να τα ξεφορτωθούν . Για να το κάνουν αυτό, χρησιμοποιούν μερικές πραγματικά φοβερές πρακτικές, όπως δηλητηρίαση.

Μια μέρα, ο λοχίας συνειδητοποίησε ότι τα δύο σκυλιά του ήταν κουρασμένα , δεν έτρωγαν και παραπατούσαν συνεχώς. Το ίδιο βράδυ, ο φτωχός Τούρμπο ήταν νεκρός . Κάποιος τους είχε δηλητηριάσει και τους δύο. Αν κάποιος δεν είχε παρέμβει, θα είχε την ίδια τύχη με τον γούνινο μικρό αδερφό του.

Η απελπισμένη προσπάθεια να σωθεί ο φτωχός Μπέντζι

Για να βοηθήσουν στην καλλιέργεια στρατιωτικών σχέσεων με αδέσποτα σκυλιά κατά τη διάρκεια αποστολών, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχουν καθιερώσει τα τετράποδα του Πολέμου . Πρόκειται για μια ένωση που παρέχει δωρεάν κτηνιατρική φροντίδα σε αυτά τα σκυλάκια και τα βοηθά να επιστρέψουν στην Αμερική με τους νέους κηδεμόνες τους.

Απελπισμένος για την κατάστασή του, ο λοχίας Λάζα ζήτησε βοήθεια ακριβώς σε αυτούς τους εξαιρετικούς εθελοντές. Άνθρωποι που άρχισαν αμέσως να κάνουν τα πάντα για να σώσουν εκείνο το δηλητηριασμένο σκυλί.

Έχουν πει την ιστορία του Benji και του Turbo στα κοινωνικά τους κανάλια. Στη συνέχεια, άνοιξαν έναν έρανο για να συγκεντρώσουν χρήματα. Για την ιατρική περίθαλψη του σκύλου που είναι ακόμα ζωντανός.

Ο υπολοχαγός του στρατού Λάζα δεν αντέχει να δει τον καημένο τον Μπέντζι να υποφέρει. Και είναι ευγνώμων που έχει την υποστήριξη μιας οργάνωσης όπως το Paws of War.

Το σκυλάκι πασχίζει με όλες του τις δυνάμεις για να επιβιώσει και όλοι ελπίζουμε να γίνει καλύτερα σύντομα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό