Ήρωας Οδηγός Λεωφορείου σταματά για να Σώσει εγκαταλελειμμένα κουτάβια και Συγκινεί

Ο οδηγός, όταν είδε τα κουτάβια να ταλαιπωρούνται στην άκρη του δρόμου, σταμάτησε για να τα βοηθήσει και να τα ταΐσει.
Αν και υπάρχουν πολλά θλιβερά νέα για κακοποίηση ζώων, εγκατάλειψη κ.λπ. δεν είναι πάντα όλα τα τελειώματα θλιβερά. Τουλάχιστον αυτό απέδειξε ένας οδηγός της συλλογικής μετακίνησης στη Χιλή που άλλαξε τη σκληρή μοίρα ορισμένων κουταβιών.

Όταν η ιστορία για αυτόν τον οδηγό λεωφορείου δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο , υπήρχαν εκατοντάδες μηνύματα από ανθρώπους που συγκινήθηκαν και ήταν γεμάτα θαυμασμό από τους χρήστες του διαδικτύου για την ευγενή χειρονομία που έκανε αυτό το καλόκαρδο άτομο.

Ο οδηγός για τον οποίο μιλάμε εργάζεται για τη Χιλιανή εταιρεία λεωφορείων , η οποία κάνει τη διαδρομή J07 του Transantiago στους δρόμους του Santiago de Chile .

Αυτός ο καλός οδηγός αποφάσισε να σταματήσει το όχημά του στη μέση του ταξιδιού, όταν το τελευταίο ήταν κατάμεστο από επιβάτες.

Ο λόγος ήταν ότι είχε δει, στην άκρη του δρόμου, μια ομάδα φτωχών εγκαταλελειμμένων σκύλων , να περπατούν ανάμεσα στα σκουπίδια.

Ο οδηγός σταματάει το λεωφορείο για να σώσει κουτάβια

Ο οδηγός δεν τον ένοιαζε που το λεωφορείο ήταν γεμάτο επιβάτες: μόλις είδε αυτή τη θλιβερή εικόνα, σταμάτησε και κατέβηκε από το λεωφορείο .

Στην αρχή κάποιοι από τους επιβάτες ήταν νευρικοί : δεν κατάλαβαν γιατί ο οδηγός είχε σταματήσει και γιατί έπρεπε να περιμένουν τόσο πολύ. Όταν όμως κατάλαβαν γιατί σταμάτησε, ηρέμησαν όλοι.

Μαζί, βοήθησαν τον οδηγό να πάρει τα κουτάβια στο λεωφορείο και να τα ταΐσει. Τελικά ένας από τους επιβάτες αποφάσισε να υιοθετήσει τα σκυλιά και τα πήρε στο σπίτι του.

Ο Mati Andur , μάρτυρας του γεγονότος, αποφάσισε να πει τι συνέβη στο προφίλ του στο Facebook. Έτσι η ιστορία διαδόθηκε στο Διαδίκτυο.

«Σήμερα είδα μια χειρονομία πραγματικά άξια θαυμασμού, που προκάλεσε μέσα μου τόση χαρά και συγκίνηση, ειδικά επειδή συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν καλοί άνθρωποι στον κόσμο . Με λίγα λόγια, ανέβηκα στο λεωφορείο J07 σήμερα και μόλις κάθισα άκουσα θορύβους σαν γκρίνια κουταβιού. Δεν με ένοιαζε και συνέχισα να ακούω μουσική. Κάποια στιγμή ο οδηγός σταματά και ρωτά έναν άνθρωπο αν μπορεί να πάει να του αγοράσει κάτι σε ένα κατάστημα. Κατέβηκε και μετά από περίπου πέντε λεπτά επέστρεψε με ένα κουτί γάλα . Μετά σταμάτησαν ξανά για να ψάξουν για ένα μπολ. Κάποια στιγμή ο οδηγός ζήτησε συγγνώμη και εξήγησε ότι έπρεπε να ταΐσει τα κουτάβια». Αυτά λέει το αγόρι, ενθουσιασμένο και συγκινημένο.

Αυτός ο ήρωας με τη στολή του σοφέρ έσωσε τα κουτάβια από σχεδόν βέβαιο θάνατο. Και ένας εξίσου καλός επιβάτης τα υιοθέτησε.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό