Ηλιούπολη: Βρήκαν ανάπηρη αλεπουδίτσα, χωμένη κάτω από αυτοκίνητα- Την ανέλαβε η ΑΝΙΜΑ

Πολλά από τα περιστατικά της ΑΝΙΜΑ -Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής, όπως ξέρουμε, έχουν να κάνουν με αλεπουδάκια που συχνά πέφτουν θύματα τροχαίου. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις αδέσποτες γάτες και τα σκυλιά.

Ένα τέτοιο περιστατικό είναι και αυτό που αναφέρει η Ζωοφιλική Ένωσης Ηλιούπολης ZΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ -ILIOUPOLIS ANIMAL WELFARE UNION και πρόκειται για μια άτυχη αλεπουδίτσα.

Την αλεπουδίτσα εντόπισαν κάποιοι άνθρωποι στο δρόμο, χωμένη κάτω από αυτοκίνητα στα Αστυνομικά της Ηλιούπολης. Οι εθελοντές του Σωματείου ειδοποιήθηκαν για το συμβάν και έτρεξαν στο σημείο που ήταν το ζώο. Η αλεπουδίτσα δυστυχώς ήταν παράλυτη. Επικοινώνησαν με την ΑΝΙΜΑ (Σύλλογος Προστασίας και περίθαλψης της Άγριας Ζωής) ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής όπου πήγε και πήρε για περίθαλψη την αλεπού. Θα υπάρξει ενημέρωση για την κατάστασή της.

Η ΑΝΙΜΑ βοηθάει και κρατάει ζωντανή την άγρια ζωή. Και έχει ανάγκη την οικονομική στήριξη όλων μας. Τα έξοδα για όλα αυτά που κάνουν είναι πάρα πολλά, καθώς τα περιστατικά ατελείωτα.

Εμείς θα πούμε αυτό που λέμε πάντα: Βοηθάμε τους εθελοντές για να σώζουν ζώα. ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό