Ιαπωνία: Έφτιαξαν ένα πανέμορφο ηλεκτρικό ποδήλατο για να μεταφέρουν τα κατοικίδιά τους με ασφάλεια- ΕΙΚΟΝΕΣ

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα από τους Ιάπωνες, έρχεται ακόμα μια εφεύρεση που μας κάνει να μην πιστεύουμε στα μάτια μας. Αστείρευτη η φαντασία τους που τους οδηγεί σε πολύ όμορφες και πάνω από όλα πρακτικές κατασκευές.

Στα δε κατοικίδια έχουν μια αδυναμία καθώς φτιάχνουν πράγματα που δύσκολα θα τα βρεις κάπου αλλού. Είπαμε, είναι πρωτοπόροι σε όλα.

Κάθισαν λοιπόν και σκέφτηκαν. Στις μεγάλες κυρίως πόλεις η βόλτα αλλά και η μετακίνηση με το κατοικίδιο είναι δύσκολες. Και συχνά ενέχουν κινδύνους. Επίσης δεν έχουν όλοι κοντά τους ένα πάρκο για σκύλους. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση ώστε να διευκολυνθούν;

Και βρήκαν τη λύση: Μια ιαπωνική εταιρεία κατασκεύασε ένα πολύ μοντέρνο και πρακτικό pet friendly ηλεκτρικό ποδήλατο ή μοτοποδήλατο, αν θέλετε καλύτερα-είπαμε, το πρακτικό για αυτούς είναι πάνω από όλα. Το μοτοποδήλατο αυτό έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει σκυλάκια ή γατούλες ώστε η μεταφορά τους να γίνεται πιο εύκολα. Η απόσταση δε που μπορεί να διανύσει είναι τα 60 χιλιόμετρα και η ταχύτητά του είναι μέχρι 35 χιλ. Το όνομά του; the mopet.

To the mopet, το οποίο ζυγίζει 25 κιλά, είναι για μικρόσωμα σκυλιά και γάτες. Έτσι τα ζώα μεταφέρονται με ασφάλεια στον προορισμό τους, στο πάρκο, για παράδειγμα. Μπορεί επίσης να χωρέσει και στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Από τη στιγμή που λανσαρίστηκε έχει γίνει πολύ δημοφιλές στη χώρα. Όμως προς το παρόν είναι μόνο διαθέσιμο στην Ιαπωνία.

petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό