Η Συνοριακή Περίπολος υιοθετεί ένα εγκαταλελειμμένο σκυλάκι. Βρήκε το σπίτι του με τους αστυνομικούς

Στο πέρασμα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού, μεξικανοί αστυνομικοί συνάντησαν ένα πεινασμένο και διψασμένο σκυλάκι ενώ περιπολούσαν σε μια συνοριακή διάβαση. Παρατηρώντας ότι το σκυλάκι ήταν εγκαταλελειμμένο, αποφάσισαν να το κάνουν μέλος της ομάδας τους.

Η κατάσταση στα σύνορα δεν είναι εύκολη και είναι καταστάσεις υψηλού κινδύνου για άτομα που τα περνούν. Με αυτόν τον τρόπο και ως μέτρο ελέγχου στα ίδια βήματα, πολλοί αστυνομικοί κυκλοφορούν σε αυτούς τους τομείς, όπου σε αυτές τις διαδρομές κατάφεραν να σώσουν τη ζωή ενός σκύλου.

Στο συνοριακό πέρασμα του Sasabe της Αριζόνα, ένα ελάχιστα χρησιμοποιημένο πέρασμα στα σύνορα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού, μεξικανοί αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν το πέρασμα τεσσάρων μεταναστών, ενός άλλου που διασώθηκε από τα βουνά και αυτού του μικρού σκυλιού που εγκαταλείφθηκε στην έρημο..

Μέσω μιας αναφοράς από τη Συνοριακή Περιπολία της Νότιας Αριζόνα , ανέφεραν ότι ενώ έκαναν μια τακτική περιήγηση το Σαββατοκύριακο, κατάφεραν να βρουν ανθρώπους και αυτό το σκυλάκι σε κίνδυνο.

Ο επικεφαλής του Τομέα Tucson, John R. Modlin, ανέφερε ότι, μέσα στα θετικά νέα που κατάφεραν να σώσουν από τις επιθεωρήσεις, είναι ότι βρήκαν ένα εγκαταλελειμμένο σκυλάκι , το οποίο μπόρεσε να λάβει άμεση προσοχή με την προφανή κακή του υγεία.

Ανέφεραν ότι το σκυλί είχε εγκαταλειφθεί, πεινούσε και διψούσε και περπατούσε σε μια εντελώς έρημη περιοχή στο συνοριακό πέρασμα.

Επί του παρόντος, το σκυλάκι είναι υγιές αφού πράκτορες αυτής της δικαιοδοσίας αποφάσισαν να το υιοθετήσουν και να του δώσουν ένα νέο σπίτι , αφού ίσως πέρασε αρκετές ημέρες εγκαταλελειμμένο σε αυτόν τον τομέα που χρησιμοποιείται ως παράνομη δίοδος μεταξύ μεταναστών.

Υπολογίζεται ότι ένα υψηλό ποσοστό αυτών των κατοικίδιων ανήκουν ακριβώς σε μετανάστες, οι οποίοι, αντιμέτωποι με δυσμενείς καταστάσεις κατά τη διάρκεια αυτών των βημάτων, λένε ότι εγκαταλείπουν τα κατοικίδιά τους για να εξασφαλίσουν τη δική τους ευημερία.

Χωρίς αμφιβολία, εκτιμάται η θετική και ανθρώπινη στάση που είχε η περίπολος για να δώσει μια νέα ευκαιρία σε ένα ανυπεράσπιστο σκυλάκι.

Ήταν ήρωες για αυτό το σκυλάκι!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό