Η συγκλονιστική ιστορία του Izzettin: Έχασε τη γυναίκα του, γκρεμίστηκε το σπίτι του αλλά κατάφερε να βγάλει ζωντανές τις γατούλες του

Ο Izzettin Parlak είναι ένας από τους χιλιάδες Τούρκους που καταστράφηκαν από το σεισμό των 7,6 ρίχτερ. Δεν είναι μόνο που έπεσε εντελώς το σπίτι του στην περιοχή Göksun του KAHRAMANMARAŞ, αλλά έχασε και τη γυναίκα του, Rabia Parlak.

Ο ίδιος σώθηκε γιατί δεν βρισκόταν μέσα στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, καθώς ήταν στον αχυρώνα σε αντίθεση με την άτυχη γυναίκα του που ήταν μέσα και σκοτώθηκε.

Σεισμός Τουρκία: Η συγκλονιστική ιστορία

Αμέσως προσπάθησε να τη βρει και να τη βγάλει από τα συντρίμμια αλλά δεν τα κατάφερε. Κάλεσε βοήθεια αλλά ούτε τότε μπόρεσαν να βγάλουν τη γυναίκα έξω. Δυστυχώς κάποια στιγμή ανασύρθηκε νεκρή.

Μετά την κηδεία της ο Izzettin συνειδητοποίησε ότι κάτω από τα ερείπια του σπιτιού του βρίσκονται και οι 4 γάτες του. Έψαξε να τις βρει. Με τα χέρια του μετακινούσε όπως μπορούσε τα ερείπια. Οι γάτες δεν είχαν πάθει τίποτα. Έτσι κατάφερε να τις βγάλει και τις 4 ζωντανές.

Ο Izzettin μένει σε μια σκηνή που του έδωσε το κράτος.

Όπως είχε αναφέρει στους διασώστες: «Δεν έχω πια σπίτι. Η γυναίκα μου πέθανε. Έχω παιδιά αλλά εδώ ζούσα με εκείνη. Μένω σε μια σκηνή που μου έδωσε η κυβέρνηση. Η γυναίκα μου σταμάτησε να προσευχηθεί. Πήγα να φτυαρίσω τον αχυρώνα. Και μου λέει, “Μη δουλεύεις σκληρά”. Είπα “Θα δουλέψω λιγότερο.”Ο θεός να τους έχει όλους καλά. Είμαι συντετριμμένος αλλά κανείς δεν το ξέρει», αναφέρει.

Όσο περνάει ο καιρός, «σβήνουν» οι ελπίδες για επιζώντες σε μία από τις χειρότερες καταστροφές που έχει χτυπήσει τη χώρα, ενώ αυξάνονται οι φόβοι για επιδημίες. Εκτιμάται, χωρίς να μπορεί να υπολογιστεί σαφώς, πως τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι έχουν θαφτεί στα συντρίμμια, οι οποίοι θεωρούνται νεκροί.

Mέχρι στιγμής, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θανάτων στην Τουρκία ανέρχεται σε 40.462. Περισσότεροι από 108.000 είναι οι τραυματίες, ενώ οι επιχειρήσεις για τον εντοπισμό επιζώντων στα χαλάσματα οδεύουν προς το τέλος τους. Οι συγγενείς των αγνοουμένων περιμένουν στα χαλάσματα για να εντοπιστούν οι σοροί των δικών τους ανθρώπων, προκειμένου να τους κηδέψουν.

Σεισμός Τουρκία: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό