Η Συγκινητική Ιστορία Της «Red»: Ένα Γατάκι Maine Coon Με Στραβισμό Κέρδισε Τις Καρδιές Όλων

Η Συγκινητική Ιστορία Της «Red»: Ένα Γατάκι Maine Coon Με Στραβισμό Κέρδισε Τις Καρδιές Όλων

Μια ιστορία που θα σας συγκινήσει όλους.. Τον Δεκέμβριο του 2021, η Rebecca Hardy παρακολούθησε τη γέννηση των γατών του θηλυκού της Maine Coon. Ωστόσο, παρατήρησε μια μικρή φιλαρέσκεια της φύσης στα νεογέννητα μωρά.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2021, η όμορφη Mahri γέννησε 7 αξιολάτρευτα Maine Coons . Ήταν μια πραγματική χαρά για την εκτροφέα με το όνομα Rebecca Hardy . Ωστόσο, η 27χρονη παρατήρησε μια ανωμαλία: όλα τα γατάκια γεννήθηκαν με συγκλίνοντα στραβισμό, που σημαίνει ότι τα μάτια τους ήταν στραμμένα προς την άκρη του ρύγχους τους. « Δεν είναι πολύ συνηθισμένο και δεν είναι επικίνδυνο », είπε στη βρετανική εφημερίδα Metro .

Αλλά με τις εβδομάδες, αυτή η ανωμαλία εξαφανίστηκε στα έξι γατάκια. Πράγματι, όσο μεγάλωναν, τόσο πιο πολύ προσαρμόστηκαν τα μάτια τους. Μόνο ένα γατάκι έχει διατηρήσει αυτή τη φιλαρέσκεια της φύσης. Το μικρό του όνομα Red .

Είναι πιθανό ότι το Maine Coon θα στραβοκοιτάζει όλη του τη ζωή. Αλλά σύμφωνα με τη Rebecca , αυτή η κατάσταση δεν φαίνεται να την επηρεάζει ιδιαίτερα. Χαρούμενο, στοργικό και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, η Red ευδοκιμεί σε καθημερινή βάση.

Στην ηλικία των 12 εβδομάδων, αυτό το μεγάλο μωρό ζύγιζε 2,2 κιλά και είχε « απίστευτη προσωπικότητα ». « Αν έμπαινα στο δωμάτιο και άγγιζα ένα άλλο γατάκι, θα μου φώναζε », είπε η Ρεμπέκα , «αν έσκυβα προς το μέρος του, θα πηδούσε και θα στεκόταν στον ώμο μου σαν μικρός παπαγάλος. »

Παρά το λοξό βλέμμα της, η Ρεντ ήταν η πρώτη από τα γατάκια που βρήκε το παντοτινό της σπίτι. Το ιδιόρρυθμο πρόσωπό της κέρδισε τις καρδιές όλων!

« Αν και είναι όλοι τέλειοι στα μάτια μας, αν την είχατε δει ανάμεσα στα αδέλφια της, ήταν ο πιο αστεία», πρόσθεσε η Ρεμπέκα Χάρντι , « οι άνθρωποι θέλουν ένα τέλειο γατάκι, αλλά δεν νομίζω ότι η τελειότητα είναι πάντα το καλύτερο πράγμα. Πώς μπορείς να αντισταθείς σε μια τόσο αξιολάτρευτη γατούλα;

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό