Η Συγκινητική Ιστορία Ενός Ορφανού Σκύλου Και Κουταβιών Που Ενώθηκαν Στην Τραγωδία

Ισχυροί και ακλόνητοι δεσμοί μπορεί μερικές φορές να δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια μιας τραγωδίας. Στη Μινεσότα (Ηνωμένες Πολιτείες), ένα θηλυκό σκυλί που έχασε τα μικρά της συνάντησε κουτάβια που έχασαν τη μητέρα τους.

Στις 8 Ιουλίου, η Πόπι πέθανε ξαφνικά σε ένα καταφύγιο, το Ruff Start Rescue, όταν είχε μόλις γεννήσει 10 κουτάβια. Οι εθελοντές έπρεπε να εναλλάσσονται μέρα και νύχτα για να φροντίζουν τα ορφανά κουτάβια.

« Ένας εθελοντής ήταν εκεί μέχρι τις 11:30 το βράδυ εκείνο το βράδυ για να βοηθήσει την τροφοδοσία με μπουκάλια. Και όλο το βράδυ, ο σύζυγός μου και εγώ ξυπνούσαμε κάθε 3 ώρες για να τα ταΐσουμε … Και χρειάστηκε πάνω από μιάμιση ώρα κάθε φορά », δήλωσε η Lexi Johnson , ένα από τα μέλη της ομάδας.

Έπρεπε να βρεθεί γρήγορα μια λύση για την ευημερία αυτών των μικρών αγγέλων.

Μικτή οικογένεια

Κατά την ίδια περίοδο, ένας άλλος σκύλος ονόματι Pepper , ήταν επίσης θύμα των σκοτεινών σχεδίων του θανάτου. Σύμφωνα με το Fox 9 , όλα τα κουτάβια έχασαν τη ζωή τους. Η τραγική απώλεια των νεογέννητων μωρών της βύθισε την Pepper σε βαθιά μελαγχολία. Ήταν συντετριμμένη και καταθλιπτική , ανέφεραν οι άνθρωποι .

Μεταξύ αυτών των 2 θλιβερών ιστοριών, η Lexi Johnson είδε μια ευκαιρία για τη θλιμμένη μητέρα και τα ορφανά να βρουν την αγάπη που έψαχναν. Συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν μια οικογένεια.

« Όταν έφτασε στο σπίτι μας, την πήγαμε στα κουτάβια και εκείνη κάθισε αμέσως δίπλα τους », εξήγησε ο εθελοντής. « Άρχισα να τοποθετώ κουτάβια γύρω της, ξάπλωσε και τα κουτάβια ενστικτωδώς πήγαν προς το μέρος της και άρχισαν να θηλάζουν. 5 λεπτά μετά τη συνάντηση με τη Pepper, όλα τα νεαρά σκυλιά άρχισαν να θηλάζουν από τη νέα τους μητέρα.

Δάκρυα χαράς

« Όλα τα μωρά ευημερούσαν με τους ανθρώπους τους, αλλά το καλύτερο για αυτούς είναι να είναι με μια μαμά που όχι μόνο μπορεί να τους δώσει καλό γάλα , αλλά και να τους διδάξει πράγματα για τους σκύλους, συμπεριφορές που δεν μπορούμε να κάνουμε ως άνθρωποι ». είπε η Λέξι Τζόνσον .

Αφού αντιμετώπισαν επώδυνες δοκιμασίες, η Pepper και τα κουτάβια ευδοκιμούν στην αγάπη που τους ενώνει. Είναι ακόμη στο στάδιο του θηλασμού, αλλά θα είναι διαθέσιμα για υιοθεσία μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Για τη Lexi Johnson , η συνάντησή τους είναι ένα πραγματικό θαύμα. « Έκλαψα, αλλά αυτά τα δάκρυα ήταν δάκρυα χαράς », πρόσθεσε, συγκινημένη. «Η Πόπι θα ήθελε πολύ την Πέπερ να αναλάβει τον ρόλο της ως μαμά. ”

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό