Η σκυλίτσα του Μπους κάθεται θλιμμένη δίπλα στο φέρετρο του αφεντικού της συνεχώς και συγκινεί όλο τον πλανήτη

Θα ταξιδέψει με το φέρετρο για την κηδεία και θα έχει ειδική θέση στην τελετή

H Sully, ένα κίτρινο Λαμπραντόρ το οποίο συνεργάστηκε με τον πρώην πρόεδρο Τζορτζ Μπους, θα ταξιδέψει με το φέρετρό του στην πτήση για την Ουάσιγκτον για την κηδεία, όπως αναφέρει το CNN.

Ο Τζιμ Μακ Γκραθ, εκπρόσωπος του Μπους, δημοσίευσε μια εικόνα της Sully δίπλα στο φέρετρο του Μπους την Κυριακή μαζί με τη λεζάντα «Η αποστολή ολοκληρώθηκε».


H Sully έλαβε το όνομά της από τον πρώην πιλότο, τον  Chesley B. “Sully” Sullenberger III, που έγινε δημοφιλής για την προσγείωση ενός επιβατικού αεροσκάφους στον ποταμό Hudson σώζοντας έτσι τις ζωές των 155 επιβατών και του πληρώματος το 2009.

Ένας άκρως εκπαιδευμένος σκύλος, η Sully θα γυρίσει τώρα στην υπηρεσία για να βοηθήσει άλλους βετεράνους και θα φιλοξενείται στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed.

Η κηδεία του 41ου Προέδρου των ΗΠΑ θα τελεστεί την Τετάρτη και έχει προβλεφθεί ειδικό σημείο στο οποίο θα στέκεται και το πιστό του σκυλί.

Η σορός του 41ου προέδρου, ο οποίος πέθανε την ηλικία 94 ετών την Παρασκευή, θα βρίσκεται στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον από τη Δευτέρα τη νύχτα μέχρι την Τετάρτη το πρωί.Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να διαθέσει το Air Force One, προκειμένου να μεταφερθεί η σορός του Τζορτζ Μπους στην Ουάσινγκτον, ούτως ώστε να αρχίσουν οι εκδηλώσεις για την κηδεία.

Ο Τραμπ μάλιστα, αναμένεται να παραστεί και στην κηδεία, κάτι το οποίο δεν είχε κάνει πριν από 8 μήνες στη νεκρώσιμη ακολουθία για τη Μπάρμπαρα Μπους.

Το Air Force One πέταξε στο Τέξας την Κυριακή, προκειμένου να μεταφέρει πίσω στην Ουάσινγκτον το φέρετρο του Τζορτζ Μπους. Η σορός του 41ου προέδρου, που πέθανε την ηλικία 94 ετών την Παρασκευή, θα βρίσκεται στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον από τη Δευτέρα το βράδυ μέχρι την Τετάρτη το πρωί.

Η κηδεία θα γίνει δημοσία δαπάνη και ο Λευκός Οίκος σημείωσε πως θα την παρακολουθήσουν ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τράμπ.

Πηγή

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό