Η οικογένεια βρήκε ένα άρρωστο αδέσποτο σκυλί στη βεράντα τους, το βοηθάει και του αλλάζει τη ζωή

Υιοθετήστε ποτέ να μην αγοράζεται!
Ξέρω ότι το έχω πει χιλιάδες φορές μέχρι τώρα, αλλά αυτή η ιστορία υπογραμμίζει γιατί είναι τόσο σημαντικό να σώσεις ή να υιοθετήσεις ένα ζώο αντί να το αγοράσεις. Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά ζώα που χρειάζονται τη βοήθειά μας αλλά έχουν κολλήσει να περιφέρονται στους δρόμους όπου αρρωσταίνουν και μετά κανείς δεν θέλει να υιοθετήσει ένα σκυλί με ψύλλους. Αλλά αυτό αλλάζει μέρα με τη μέρα και όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν κέντρα υιοθεσίας για να βρουν έναν σύντροφο για τη ζωή τους.

Ωστόσο, αυτή η ιστορία είναι λίγο διαφορετική. Το συγκεκριμένο σκυλάκι δεν διασώθηκε πραγματικά από τους δρόμους. Πολύ περισσότερο προσκάλεσε τον εαυτό της στο σπίτι κάποιου και αποφάσισε να μείνει. Ήταν άρρωστη και σε κακή κατάσταση, οπότε δεν θα έφευγε ό,τι κι αν γινόταν. Υποθέτω ότι ένιωσε ότι οι άνθρωποι σε αυτό το σπίτι θα τη βοηθούσαν και, όπως ήταν αναμενόμενο, έκαναν τα πάντα για να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Αυτή είναι η αδέσποτη σκυλίτσα και όπως βλέπετε ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Περιφερόταν στους δρόμους και κατέληξε στη βεράντα αυτής της οικογένειας.

Η οικογένεια απλώς της έδωσε λίγο φαγητό και νερό. Αλλά ακόμα και μετά από όλα αυτά, απλά δεν ήθελε να φύγει. Υποθέτω ότι βαρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους και ήθελε ένα άνετο σπίτι για να ξεκουραστεί.

Αυτό συνέβη στο Τέξας και απλά κοιτάξτε αυτά τα μάτια!

Μπορείτε να δείτε ότι θέλει χάδια στο κεφάλι από το βλέμμα στο πρόσωπό της.

Αυτό το σκυλάκι εμφανίστηκε στο δρόμο κάποιου στο La Porte . Την τάισαν και δεν έφευγε από τη βεράντα τους. Δεν μπορούσαν να της επιτρέψουν να μπει μέσα και ήλπιζαν ότι δεν θα έφευγε όσο έψαχναν για βοήθεια. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι σκέφτηκε, αλλά είμαστε ευγνώμονες που βρήκε μια οικογένεια που θα της πρόσφερε λίγη βοήθεια. Ένας από τους ανάδοχους μας δεν άντεξε να τη βλέπει να συνεχίζει να κοιμάται στη βεράντα, έτσι την πήρε και την πήγε σε ένα ασφαλές μέρος.

Είναι μικρό μωρό περίπου 4-5 μηνών και πιθανότατα έχει ψώρα από demodex. Θα την δει ένας κτηνίατρος αύριο, αλλά σήμερα, ξεκουράζεται ήρεμα μέσα. Θα επαναφέρουμε αυτό το μωρό στην υγεία του σε χρόνο μηδέν! Όταν έφτασα για πρώτη φορά εκεί, ήταν λίγο σκανδαλώδης, αλλά μόλις την άφησα να με μυρίσει, με άφησε να τη χαϊδέψω και αμέσως άρχισε να μου γλύφει το πρόσωπό. Δεν περπατούσε με λουρί, οπότε την πήρα με το αυτοκίνητό μου και πήγαμε σπίτι. Πρέπει να ήταν έτοιμη να σωθεί γιατί, αν και φοβόταν, ήταν πολύ εύκολο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της και να την οδηγήσεις στην ασφάλεια.

Τέθηκε σε ανάδοχη φροντίδα το συντομότερο δυνατό.

Σύντομα μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο.

Εξακολουθεί να είναι σε ανάδοχη οικογένεια, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι πρέπει να είναι υγιής προτού μπορέσει να τεθεί για υιοθεσία. Ωστόσο, είναι σε καλό δρόμο για το δρόμο της ανάρρωσης με τη βοήθεια της ανάδοχης φροντίδας και του κτηνιάτρου. Την λένε Λίλα και είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα βρει ένα αγαπημένο σπίτι! Εννοώ, πώς μπορεί κάποιος να μην ερωτευτεί αυτό το αξιολάτρευτο πρόσωπο;

Έχει προσαρμοστεί καλά. Λατρεύει τα χάδια στην πλάτη και το τρίψιμο της κοιλιάς, αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο λατρεύει το φαγητό. Μόλις νιώσει καλύτερα θα δοθεί για υιοθεσία.

Οι πρώτοι μήνες της ζωής της Λίλας δεν ήταν καθόλου εύκολοι, αλλά τώρα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια άλλη ιστορία. Αν και η ανάρρωσή της δεν έχει ολοκληρωθεί, ελπίζουμε ότι σύντομα θα είναι έτοιμη για μια αγαπημένη οικογένεια να αποφασίσει να την πάρει σπίτι.

Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι η απόφασή της να ξαπλώσει στην είσοδο εκείνου του σπιτιού ήταν αναμφίβολα η καλύτερη! Ίσως κανείς δεν θα την είχε δεχτεί τόσο καλά όσο αυτοί οι άνθρωποι που ζήτησαν ακόμη και βοήθεια για αυτήν.

Αυτή η συγκινητική ιστορία είχε αίσιο τέλος, χάρη στη δράση των Καλών Σαμαρειτών. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να παρακινήσετε τους άλλους να σώσουν τα πιο άπορα ζώα.

Θα υιοθετούσατε ποτέ αυτό το αξιολάτρευτο κορίτσι; Ή έχετε ήδη αρκετά κατοικίδια; Σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτήν την ιστορία με τους φίλους σας.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό