Η οικογένεια ταξιδεύει περισσότερα από 300 χιλιόμετρα για να υιοθετήσει το παραπληγικό σκύλο

Εδώ είναι η απίστευτη ιστορία του

Αυτή είναι μια όμορφη ιστορία αλληλεγγύης και αγάπης, η οποία αφορά μια οικογένεια που έχει ταξιδέψει περισσότερα από 300 χιλιόμετρα για να υιοθετήσει ένα παραπληγικό σκυλί που χρειαζόταν επειγόντως ένα στοργικό και παντοτινό σπίτι όπου θα μπορούσε να μεγαλώσει με ασφάλεια και να περιβάλλεται από τη στοργή που δεν είχε ποτέ στη ζωή του.

Ο Σεμπάστιαν διασώθηκε το 2021. Η υγεία του ήταν πραγματικά τρομερή. Αλλά ευτυχώς μια οικογένεια, που έμαθε για την ιστορία του και τη νέα του ζωή σε ένα αναπηρικό καροτσάκι , του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, κάνοντας πολύ δρόμο για να τον πάρει.

Η Suelaine Calefe Candido και η Fernanda Santos de Jesus είναι δύο τεχνικές νοσηλείας 36 και 34 ετών που ζουν στο Ribeirão Preto, δήμος της Βραζιλίας στην Πολιτεία του Σάο Πάολο. Ταξίδεψαν περισσότερα από 300 χιλιόμετρα για να πάρουν τον Sebastian, ένα κουτάβι που έγινε παραπληγικό και παραμελήθηκε από τους ιδιοκτήτες του που βρισκόταν στη Sorocaba, η οποία αντ’ αυτού βρίσκεται στη περιφέρεια Macro Metropolitana Paulista.

Τον Σεμπάστιαν έσωσε η Μαριάννα Καμάργκο ντε Ολιβέιρα . Το ζευγάρι, έχοντας μάθει για την κατάστασή του και παρά την απόσταση, φρόντισε να μετακομίσει μαζί τους ο Σεμπάστιαν.

Μετά από πολλές μέρες κουβέντας και συνομιλίας, το ζευγάρι είχε μια υπεύθυνη συνέντευξη υιοθεσίας, παρουσιάζοντας το σπίτι όπου μένουν με άλλα τέσσερα σκυλιά. Και η γυναίκα αποφάσισε ότι ήταν η σωστή οικογένεια.

Η υιοθεσία του παραπληγικού σκύλου από απόσταση 300 χιλιομέτρων δεν εμπόδισε την οικογένεια.

Η Suelaine και η Fernanda ταξίδεψαν περισσότερα από 300 χιλιόμετρα για την πολυαναμενόμενη υιοθεσία. Και όλα πήγαν καλά. Τώρα ο Σεμπάστιαν ζει ευτυχισμένος!

Όταν τον είδα, ακόμα και στις φωτογραφίες, ένιωσα κάτι πολύ δυνατό και ήθελα να κάνω κάτι μαζί του. Αλλά πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρναμε γιατί ήμασταν πολύ μακριά.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό