Η Οικογένεια Έλειπε Από Το Σπίτι, Ο Σκύλος Δραπέτευσε Και Ο Κούριερ Του Έσωσε Την Ζωή (vid)

Η Οικογένεια Έλειπε Από Το Σπίτι, Ο Σκύλος Δραπέτευσε Και Ο Κούριερ Του Έσωσε Την Ζωή (vid)

Πώς έφυγε από το σπίτι ο σκύλος, οι στιγμές αγωνίας της οικογένειας δεν συγκρίνονται με τίποτα.. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά..

Η οικογένεια του Γκόλντεν Ριτρίβερ, Κάτσερ, χάθηκε χωρίς να μπορεί πλέον να επιστρέψει σπίτι. Συνέβη ενώ η Λίζα και η οικογένειά της δεν ήταν στην πόλη. Εκείνη την ώρα, η οικογένεια έκανε κάποιες ανακαινίσεις στο σπίτι και, προφανώς, ο Catcher πρέπει να έφυγε από το σπίτι λόγω κάποιου εργάτη που δεν έκλεισε σωστά την εξώπορτα. Παρά τον πόνο της απώλειας, η ιστορία του Catcher έχει αίσιο τέλος και τα εύσημα ανήκουν σε έναν ταχυμεταφορέα της FedEx, που τον έφερε στο σπίτι με ασφάλεια.

Για τον άντρα, έναν ταχυμεταφορέα της FedEx, ήταν μια πολύ ιδιαίτερη παράδοση: σχεδόν 30 κιλά αγνή αγάπη, χαρούμενος και κουνώντας την ουρά του!

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την τρυφερή σκηνή στην οποία ο άνδρας κρατά στην αγκαλιά του το γλυκό Γκόλντεν Ριτρίβερ, επιτέλους ασφαλές και έτοιμο να επανενωθεί με την οικογένειά του. Η Liza, η κηδεμόνας του Cacher, συγκινήθηκε βλέποντας το πλάνο – στις χειρότερες στιγμές, η γυναίκα είχε φανταστεί τα χειρότερα για τον αγαπημένο της σκύλο.

Ευτυχώς τελικά όλα πήγαν καλά!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό