Η νέα ζωή του σκυλάκου που χτυπήθηκε τα Χριστούγεννα, στο Ρέθυμνο, στο κεφάλι και έχασε την όρασή του (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όταν διαβάζουμε υπέροχες ειδήσεις, θέλουμε να μοιραστούμε με εσάς τη χαρά μας. Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι πολύ άσχημα για τα ζώα. Ένα καλό συμβάν μας φέρνει αισιοδοξία.

Το νέο διαβάζουμε στη σελίδα των Εθελοντων Νοιάζομαι και έχει να κάνει με ένα κουταβάκι που κακοποιήθηκε βάναυσα χτυπώντας το στο κεφάλι και βγάζοντάς του το ένα του μάτι στο χωριό Πατσό του Ρεθύμνου, στην Κρήτη.

Ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων όταν οι εθελοντές της ομάδας ειδοποιήθηκαν για ένα χτυπημένο κουταβάκι στο χωριό Πατσός. Δυστυχώς είχε χτυπηθεί από ανθρώπινο χέρι άσχημα. Το είχαν τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι. Του βγήκε το ένα μάτι, το οποίο και ήταν μολυσμένο, και το άλλο ήταν χωρίς όραση. Ήταν μόλις 4 μηνών. Η απανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο.

Στο κτηνιατρείο χτυπιόταν από τον πόνο. Έπρεπε φυσικά να κάνει χειρουργείο. Σύμφωνα με το γιατρό, το τραύμα στο κεφάλι προκλήθηκε είτε από πολύ δυνατό χτύπημα είτε από πυροβολισμό. Ο σκυλάκος με τη βοήθεια του κτηνίατρου και των εθελοντών σώθηκε. Έγινε καλά. Τα ζώα αυτά έχουν απίστευτη αγάπη να δώσουν.

Και έρχονται και τα ευχάριστα νέα. Ο Φοίβος, που λέγεται τώρα Μάρλεϊ, στάθηκε τυχερός. Κάποιοι άνθρωποι πριν από λίγες μέρες άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους δίνοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει ευτυχισμένος. Η ζωή του άλλαξε.

Οι άνθρωποι που φροντίζουν τα ζώα είναι εθελοντές. Έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τους βοηθήσουμε. Δείτε το σημαντικό έργο του Νοιάζομαι και βοηθήστε τους. Ομαδα Εθελοντων Νοιάζομαι.

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό