Η κοπέλα του του φώναξε: Ή εγώ ή αυτή. Δεν δυσκολεύτηκε να αποφασίσει

Ένα ζευγάρι ήθελε να συγκατοικήσει, αλλά η κοπέλα δεν συμπαθούσε καθόλου την σκυλίτσα του συντρόφου της. Έτσι, του έδωσε τελεσίγραφο: Ή αυτή ή ο σκύλος.

Μεταφορικά του έβαλε το.. πιστόλι στον κρόταφο. Ο άντρας ο οποίος προτιμά να διατηρήσει την ανωνυμία του, πάλεψε με τον εαυτό του, σκέφτηκε τις επιλογές του και στη συνέχεια καταχώρησε μια διαφήμιση στο Craigslist.

Αυτά είναι όσα έγραψε..

Και αυτή είναι η μετάφραση:

“Η κοπέλα μου δεν θέλει το beagle μου, τη Molly. Έτσι πρέπει να της βρω ένα σπίτι. Είναι καθαρόαιμη, από πλούσια περιοχή και την έχω περίπου 4 χρόνια. Της αρέσει να παίζει παιχνίδια. Δεν είναι εντελώς εκπαιδευμένη. Έχει μακρύ τρίχωμα και για αυτό χρειάζεται λίγο περισσότερο συντήρηση. Ιδιαίτερα στα νύχια της που λατρεύει να τα έχει περιποιημένα. Μένει ξυπνητή όλη τη νύχτα φλυαρώντας και κοιμάται όταν δουλεύω. Τρώει μόνο τα καλύτερα, τα πιο ακριβά τρόφιμα. Δεν θα σας υποδεχτεί ΠΟΤΕ στην πόρτα μετά από μια κουραστική μέρα και δεν θα σας χαρίσει άνευ όρων αγάπη όταν είστε στεναχωρημένοι. Δεν δαγκώνει αλλά μπορεί να γίνει κακιά σαν κόλαση!

Λοιπόν..  ενδιαφέρεται κανείς για την 30χρονη, εγωίστρια, κακιά, φιλάργυρη φίλη μου; Ελάτε να την πάρετε! Εγώ και η σκυλίτσα μου θέλουμε να μετακομίσουμε το συντομότερο δυνατόν!!”

Πηγή dinfo.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό