Η ιστορία του Ντενγκ Ντενγκ, του σκύλου που εγκαταλείφθηκε και πουλήθηκε σε δημοπρασία στην Κίνα για 22 χιλιάδες ευρώ

Από εγκαταλελειμμένο σκυλί μέχρι τετράποδο σούπερ περιζήτητο. Αυτή είναι η ιστορία του Deng Deng, ενός σκύλου Shiba Inu που αφέθηκε σε ένα κέντρο εκπαίδευσης κατοικίδιων πριν από επτά χρόνια και ο ιδιοκτήτης του δεν επέστρεψε ποτέ.

Έτσι, έχοντας φτάσει στο όγδοο έτος της ζωής του, ένα δικαστήριο στο Πεκίνο διέταξε να βρεθεί ο ιδιοκτήτης για να τον υποχρεώσει να πληρώσει τα έξοδα συντήρησης. Αλλά αφού δεν τον βρήκαν ποτέ, ο δικαστής αποφάσισε ότι ο σκύλος έπρεπε να δημοπρατηθεί σε ζωντανή ροή.

Αυτού του είδους οι πωλήσεις, ειδικά στην Κίνα, ήταν πολύ επιτυχημένες καθώς πολλοί άνθρωποι αναγκάστηκαν να μείνουν στο σπίτι υπό αυστηρούς κανόνες περιορισμού.

Η διαφήμιση και ένα συνοδευτικό βίντεο του Deng Deng έγιναν viral στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo, όπου πολλοί χρήστες εξέφρασαν τη συμπάθειά τους για τη θλιβερή ιστορία του και η δημοπρασία ήταν μια απροσδόκητη επιτυχία: η τιμή εκκίνησης ήταν «μόνο» 500 γιουάν (περίπου 70 ευρώ). αλλά στη συνέχεια ο ανταγωνισμός για να το κερδίσει θερμάνθηκε με 320 αυξήσεις. Και έτσι, η δημοπρασία, που υποτίθεται ότι θα διαρκούσε μόνο 24 ώρες, διήρκεσε πέντε ημέρες με 480 πλειοδότες και πάνω από 160.000 προβολές. Και στο τέλος ο Ντενγκ Ντενγκ βρήκε έναν νέο ιδιοκτήτη που πλήρωσε 166 χιλιάδες γιουάν (περίπου 22 χιλιάδες ευρώ) για να τον πάρει σπίτι και να του δώσει ένα νέο μέλλον.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό