Η Ιστορία Του Εγκαταλειμμένου Κουταβιού Σε Ένα Κουτί Στο Πάρκινγκ Ενός Σούπερ Μάρκετ

Το κουτάβι που εγκαταλείφθηκε έξω από το σούπερ μάρκετ δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του καθώς κάποιος ήρθε να το πάρει σπίτι.

Είναι αποκαρδιωτικό να σκέφτεσαι γάτες και σκύλους που εγκαταλείπονται από τους αγαπημένους τους ιδιοκτήτες. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι και διασώστες που είναι πρόθυμοι να τους βοηθήσουν και να τους βρουν ένα για πάντα σπίτι ή ένα καλό καταφύγιο.

Πρόσφατα, οι φιλόζωοι στον κόσμο έσκασαν σε φρενίτιδα χαράς αφού είδαν το βίντεο ενός εγκαταλειμμένου κουταβιού που διασώθηκε και του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Το βίντεο κοινοποιήθηκε από τον Takis Shelter , έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό διάσωσης ζώων στην Ελλάδα.

Στο βίντεο, μπορείτε να δείτε ένα λευκό κουτάβι να κάθεται σε ένα άδειο κουτί από χαρτόνι έξω από ένα σούπερ μάρκετ. Το καταφύγιο είπε ότι κάποιος εγκατέλειψε αυτό το φτωχό κουτάβι εδώ με την ελπίδα ότι οι αγοραστές θα βοηθούσαν το κουτάβι και ακόμη και θα το υιοθετούσαν. Δυστυχώς, ο κόσμος περνούσε χωρίς να τους νοιάζει.

Το καταφύγιο εξηγεί ότι υπάρχουν πολλά εγκαταλελειμμένα ζώα στους δρόμους στην Ελλάδα, οπότε ο κόσμος συνηθίζει να τα βλέπει και να ακούει τα κλάματά τους. Δεν είναι περίεργο που συχνά περνούν από αυτά τα φτωχά ζώα και δεν τους ρίχνουν ούτε μια δεύτερη ματιά.

Ευτυχώς, ο Τάκης, ο ιδρυτής του Takis Shelter, παρενέβη για να βοηθήσει το κουτάβι. Πήρε το μικρό κουτάβι μαζί του στο σπίτι και του ονόμασε Maisie. Παρά την εγκατάλειψη, ήταν φιλική και γλυκιά. Ήταν τόσο χαρούμενη που έκανε νέους φίλους στο καταφύγιο και έπαιζε μαζί τους, ειδικά με έναν σκύλο που ονομαζόταν Ozzy.

Η ζωή της στο καταφύγιο είναι ευτυχισμένη, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται κάποιον που μπορεί να τη φροντίσει. Χρειάστηκε λιγότερος χρόνος από ό,τι πίστευε ο Τάκης για να βρει η Maisie για πάντα σπίτι. Ένα υπέροχο ζευγάρι που μένει σε μια φάρμα στην Κρήτη την υιοθέτησε. Στο νέο της σπίτι, έχει πολλούς αδερφούς και αδερφές.

Ευχαριστούμε τον Takis Shelter και το ζευγάρι που έσωσαν και υιοθέτησαν το κουτάβι. Χαιρόμαστε που γνωρίζουμε ότι η Maisie έχει τώρα μια ευτυχισμένη ζωή που της αξίζει. Δεν θα ξανακλάψει μόνη της όπως όταν την εγκατέλειψαν έξω από το σούπερ μάρκετ.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό