Η Ιστορία Του Χάρου, Της Μίνι Αγελάδας Που Έχασε Το Κοπάδι Της Και Υιοθετήθηκε Από Μια Αγέλη Σκυλιών

Ο Χάρου γεννήθηκε μικρός. Μια μινιατούρα αγελάδας, πολύ μικρότερη από τα άλλα βοοειδή του κοπαδιού της. Ίσως και γι’ αυτό το λόγο δεν έγινε ποτέ αποδεκτός από τις άλλες αγελάδες, αφήνοντάς τον συχνά να περνά το χρόνο του μόνος του. Αλλά μετά ο Χάρου βρήκε ένα άλλο είδος ομάδας, μια αγέλη σκυλιών.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Amber Sullivan-Vo και ο σύζυγός της, Anthony, βρήκαν τον Haru σε μια ανάρτηση στο Craigslist, έναν ιστότοπο με προσφορές, και αποφάσισαν να τον σώσουν: ανυπομονούσαν να τον αφήσουν και στον κόσμο των κατοικίδιων τους. Δεν ήταν σίγουροι ότι θα τα πήγαινε καλά με τα εννιά σκυλιά τους.

Και όμως η φύση εξέπληξε για άλλη μια φορά τους πάντες: «Ο Χάρου αρέσει πολύ στα σκυλιά μας – λέει ο Sullivan-Vo -. Δέθηκε μαζί τους σε περίπου μια εβδομάδα».

Μια φιλία που οδήγησε τον Χάρου να μιμηθεί τις συμπεριφορές τους: η μικρή αγελάδα μυρίζει πάντα τα νέα σκυλιά που φτάνουν στην οικογένεια και κυνηγά την ουρά της σαν σκύλος.

Τα σκυλιά αγαπούν επίσης τον Χάρου, πιθανώς απλώς πιστεύουν ότι είναι μεγαλύτερος σκύλος: «Είναι όλοι μαζί στην αυλή», είπε ο Σάλιβαν-Βο.

Παρόλο που ο Χάρου ζυγίζει λίγο περισσότερο από τα αδέρφια της, προσέχει πάντα να μην πληγώνει μικρότερα πλάσματα. Φροντίζει να μείνει μακριά όταν χρειάζεται και όταν η οικογένεια άρχισε να μεγαλώνει ένα ζευγάρι κουτάβια, ήταν ξεκάθαρο ότι ο Χάρου τα φρόντιζε.

«Γνωρίζει πολύ καλά το μέγεθός του – εξηγεί ο Sullivan-Vo -. Αν έτρεχε και έπαιζε και έβλεπε ότι τα κουτάβια ήταν έξω, σταματούσε να τρέχει για να μην τα πληγώσει».

Αν και ο Haru στην πρώτη της οικογένεια θεωρήθηκε πολύ μικρή, σε αυτή τη νέα έχει το τέλειο μέγεθος.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό