Η γάτα φέρνει τα γατάκια της στον άντρα που τη βοήθησε και τη τάισε και δεν θέλει να φύγει από το πλευρό του

Μια γάτα έφερε τα μωρά της στον άντρα που τη βοήθησε και της έδωσε φαγητό όταν το χρειαζόταν περισσότερο και έμεινε μαζί του για πάντα.

Ο Brian Sheppard είναι ο διευθυντής μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων. Ο Μπράιαν ήταν πάντα ένας μεγάλος λάτρης των ζώων , αλλά ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα συναντούσε ποιος θα γινόταν το κατοικίδιό του να περιφέρεται πεινασμένος έξω από το γραφείο του .

Το γατάκι διασώθηκε από τους δρόμους της Πόκολα στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ένα χαριτωμένο λευκό γατάκι ήρθε στην αντιπροσωπεία πολύ φοβισμένο και με μπελάδες . Η μικρή είχε ένα κουτάκι κολλημένο στο κεφάλι της και συνέχισε να νιαουρίζει σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να καλέσει σε βοήθεια. Ένας από τους πωλητές την άκουσε και πήγε αμέσως να την βοηθήσει.

Ο ευγενικός άντρας βοήθησε τη γατούλα και της έβγαλε το ενοχλητικό κουτάκι από το κεφάλι της , αλλά επειδή ήταν τόσο φοβισμένη, έτρεξε γρήγορα και έφυγε από εκεί.

Οι αιχμηρές άκρες του κουτιού είχαν τραυματίσει ελαφρά το λαιμό της γάτας .

Ο άντρας είπε στον Μπράιαν τι είχε συμβεί, κι έτσι αποφάσισε να περπατήσει λίγο στην περιοχή. Μετά από πολύ ψάξιμο, κατάφερε να βρει το γατάκι και κατάλαβε ότι το κοριτσάκι ήταν εξαιρετικά αδύνατο .

«Πήγα στην κουζίνα και του έδωσα το κοτόπουλο που δεν είχα φάει για μεσημεριανό».

Η χαριτωμένη γατούλα έμοιαζε σαν να μην είχε φάει εδώ και μέρες. Αλλά αυτό που εντυπωσίασε περισσότερο τον Brian ήταν η συνειδητοποίηση ότι ήταν μαμά .

Θα μπορούσε να πει ότι θήλαζε . Τότε ήταν που ο Μπράιαν ήξερε ότι όσο κι αν ήθελε να βοηθήσει το γατάκι, δεν θα μπορούσε να το πάρει μαζί του, αφού αυτό θα σήμαινε ότι θα έθετε σε κίνδυνο τις ζωές των γατιών της .

«Πήγα σε ένα κοντινό κατάστημα και αγόρασα μερικά πιάτα, φαγητό και ένα κρεβάτι για γάτες. Άφησα το κρεβάτι έξω με μερικές πετσέτες ».

Ο Μπράιαν αποφάσισε να την αποκαλέσει Σόφι. Οι δυο τους έγιναν αμέσως καλύτεροι φίλοι και η Σόφι τον επισκεπτόταν καθημερινά.

Μια εβδομάδα αργότερα ο Μπράιαν ήταν καθ’ οδόν για τη δουλειά όταν βρήκε τη Σόφι να μπαίνει σε ένα σπίτι . Μπήκε μέσα και δεν δίστασε ούτε λεπτό να πει στον ιδιοκτήτη του σπιτιού ότι θα ήθελε να την υιοθετήσει.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και η κόρη του είχαν υιοθετήσει τη Σόφι τρεις μήνες πριν, αλλά δεν της έδωσαν τη στοιχειώδη φροντίδα.

Ο ιδιοκτήτης φαινόταν χαρούμενος με την ιδέα να πάρουν όλες τις γάτες από εκεί, αλλά η κόρη του φαινόταν να αγαπά περισσότερο τις γάτες και δεν της άρεσε η ιδέα . Ο Μπράιαν προτίμησε να καταλήξουν σε συμφωνία πριν πάρουν οποιεσδήποτε αποφάσεις, γι’ αυτό τους έδωσε τον αριθμό του, αλλά δεν επικοινώνησαν ποτέ ξανά μαζί του.

Αφού προσφέρθηκε να υιοθετήσει τα γατάκια, ο Brian δεν τα είδε για πάνω από μια εβδομάδα.

Όταν άρχιζε να χάνει τις ελπίδες του να ξαναδεί το χαριτωμένο γατάκι, η Σόφι του έκανε έκπληξη και ήρθε στο μαγαζί με μια πολύ ιδιαίτερη έκπληξη. Είχε φέρει τα δύο γατάκια της για να τα συναντήσει ο Μπράιαν.

«Είδα τη Σόφι στο αυτοκίνητό μου με δύο γάτες. Τους είχε φέρει για να φάνε ».

Η απόφαση ελήφθη, ο Μπράιαν θα αναζητούσε ένα σπίτι όπου αυτά τα γατάκια δεν θα έπρεπε ποτέ να υποφέρουν από έλλειψη τροφής. Ένας από τους υπαλλήλους της αντιπροσωπείας αποφάσισε να υιοθετήσει τα δύο γατάκια , αλλά η Sophie προοριζόταν για άλλη οικογένεια.

Μετά από αρκετές εβδομάδες, ο Brian είχε αγαπήσει πολύ τη γατούλα και έτσι αποφάσισε να μιλήσει στη γυναίκα του για την πιθανότητα να την υιοθετήσει μόνιμα.

«Η γυναίκα μου υποφέρει από τρομερές αλλεργίες . Αλλά όταν της είπα πόσο αγαπούσα τη Σόφι , αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε ».
Τώρα η Sophie και ο Brian είναι εντελώς αχώριστοι. Η αγαπημένη γατούλα είναι πάντα πολύ ευγνώμων στον άντρα που έσωσε τη ζωή της και τα γατάκια της και του προσφέρει όλη της την αγάπη.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό