Η Φοξ είναι ένα υπέροχο πλασματάκι 9 κιλά που ζει σε κλουβί- Είναι κρίμα να μην έχει ένα σπίτι

Ημικρόσωμη σκυλίτσα που ποζάρει στις φωτογραφίες λέγεται Φοξ. Η γλυκιά Φοξ, με τα απίστευτα χαρακτηριστικά αυτάκια, ήταν από τα άτυχα σκυλάκια που ζούσαν και ζουν στο δρόμο άρρωστα, στην περιοχή των Κυμίνων Μαλγάρων του Δήμου Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη. Το ποιος την εγκατέλειψε ή πώς βρέθηκε στο δρόμο είναι κάτι άγνωστο. Η επιβίωση, όπως γνωρίζουμε στους δρόμους, είναι σχεδόν αδύνατη.

Μέσα όμως στην ατυχία της στάθηκε τυχερή καθώς διασώθηκε από τους ανθρώπους της Ομάδας Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων-Μαλγάρων & Φίλων ΚυΜα ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων οι οποίοι, όταν τη βρήκαν, την πήραν για να την περιθάλψουν. Και με αγάπη και φροντίδα η γλυκιά σκυλίτσα έγινε καλά.

Η Φοξ τις περισσότερες όμως ώρες της μέρας είναι σε κλουβί καθώς δεν υπάρχει κάπου αλλού χώρος για να μείνει. Μέσα από τα σίδερα βλέπει τον κόσμο. Και ζεσταίνει το κορμάκι της στα άχυρα.?

Όπως όλα τα ζωάκια, έχει και αυτή ανάγκη από ένα σπίτι. Το βλέπετε στο βλέμμα της. Κάθε φορά που την πλησιάζει κάποιος, τρελαίνεται γιατί νομίζει ότι θα φύγει από εκεί και θα πάει σε μια ζεστή αγκαλιά.

Έχει ανάγκη από χάδια, από αγκαλιές και παιχνίδια. Θέλει να πάρει και να δώσει αγάπη. Είναι ένα τρυφερό πλασματάκι, 4 ετών και 9 κιλών. Μια υπέροχη φάτσα.??

Όποιος θέλει να δώσει στη Φοξ μια δεύτερη ευκαιρία και να τη βγάλει από το κλουβί ας καλέσει στο τηλέφωνο 6946 654 800. Μην την αφήσουμε σε όλη της τη ζωή να την περάσει εκεί. Βοηθήστε τη να φύγει από τα χώματα και τα σύρματα, να βρει ένα ζεστό σπιτικό!!

Ομάδας Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων-Μαλγάρων & Φίλων ΚυΜα ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων

πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό