Η Ευτυχία Δεν Κρύβεται: Η Αντίδραση Του Κουταβιού Την Πρώτη Φορά Που Επισκέφθηκε Σούπερ Μάρκετ (pics)

Η Ευτυχία Δεν Κρύβεται: Η Αντίδραση Του Κουταβιού Την Πρώτη Φορά Που Επισκέφθηκε Σούπερ Μάρκετ (pics)

Η ευτυχία του κουταβιού όταν επισκέπτεται ένα σούπερ μάρκετ για πρώτη φορά δεν κρύβεται, ξετρελάθηκε με τα πάντα. Ότι πιο όμορφο θα δείτε σήμερα οι αντιδράσεις του γλυκύτατου κουταβιού στην πρώτη του επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ.

Ο Zira είναι ένας διασταυρωμένος σκύλος, με χαρακτηριστικά ενός Ουαλικού Corgi και ενός μικροσκοπικού Αυστραλιανού Ποιμενικού. Όταν ήταν μόλις τεσσάρων μηνών, έκανε την πρώτη της επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ – ένα κατάστημα Target, ένα από τα μεγαλύτερα στις ΗΠΑ. Η Zira λάτρεψε όλα όσα είδε στην περιοδεία.

Πολλοί άνθρωποι μισούν τα ψώνια, ενώ άλλοι βλέπουν την εργασία ως κοινωνική δραστηριότητα. Η Zira είναι σίγουρα η ιδανική σύντροφος για τον δεύτερο τύπο ανθρώπων, γιατί ενθουσιάστηκε και ενθουσιάστηκε στη βόλτα ανάμεσα σε ράφια και σωρούς προϊόντων.

Η πρώτη επίσκεψη

Απλώς ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες της Zira για να δείτε ότι της αρέσει να συνοδεύει τους κηδεμόνες της στα ψώνια. Για την πρώτη της εμπειρία, οδηγήθηκε από τον κηδεμόνα της Jesse Donovan και τη μεγαλύτερη αδερφή της Ellie, η οποία πάντα απολάμβανε τις νέες διαφημίσεις του Target.

Το να πηγαίνετε σκύλους στο σούπερ μάρκετ δεν είναι ένα έθιμο της Βραζιλίας, αλλά πολλοί Αμερικανοί εκμεταλλεύονται τα ψώνια της εβδομάδας για να αλλάξουν τις βόλτες τους με γούνινο. Η Zira φαίνεται να εγκρίνει πλήρως την παράδοση «made in USA».

Οι εικόνες του πιστού πελάτη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ αναρτήθηκαν στο Instagram, στον λογαριασμό του Jesse (@itsthedonovans) και σύντομα τράβηξαν την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου. Από τότε, ο κηδεμόνας της συνεχίζει να ενημερώνει τη Zira και τις περιοδείες της, μαζί με την Ellie.

Το πρόσωπο του σκύλου που θαυμάζει όταν βρίσκει καινοτομίες, παιχνίδια και τι είναι αυτά. Είναι αυτό που προσελκύει περισσότερο τον θαυμασμό των χρηστών του διαδικτύου. Η Zira δείχνει πραγματικά τον ενθουσιασμό που νιώθει. Ευτυχώς, η τελική απόφαση αγοράς δεν είναι δική της: διαφορετικά, ο Jesse θα έπρεπε να συγκεντρώσει περισσότερες από μία θέσεις εργασίας για να πληρώσει τους λογαριασμούς.

Η Zira φαίνεται μέσα στο καλάθι αγορών, γερμένο προς τα εμπρός (ίσως μιμείται την κλασική σκηνή από τον «Τιτανικό») και ακόμη και μέσα στο εμπόρευμα. Είναι ευσυνείδητος καταναλωτής και ξέρει ότι πρέπει να δοκιμάσει τα πάντα πριν τα πάρει στο σπίτι.

Οι πελάτες έχουν ήδη συνηθίσει την παρουσία της Zira. Ο σκύλος έχει πολύ καλούς τρόπους και δεν τρέχει ποτέ στους διαδρόμους, αλλά κοιτάζει όλους όσοι την προσπερνούν. Η Zira είναι πραγματικά γεμάτη γοητεία.

Μια μέρα, η Zira, η Ellie και ο Jesse περπατούσαν στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ όταν ένας πελάτης συνάντησε το μικρό σκυλάκι μικτής φυλής. Ο κηδεμόνας λέει ότι ο καταναλωτής δεν σταμάτησε να επαινεί, λέγοντας πόσο χαριτωμένος και λεπτός είναι ο σκύλος.

Η Ζήρα απάντησε το ίδιο: γέμισε το πρόσωπο της γυναίκας με πολλά φιλιά, ανταποδίδοντας τη στοργή. Ίσως το Target θα έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο να προσλάβει τον σκύλο ως δημοσιογράφο του καταστήματος. Σίγουρα θα αύξανε πολύ τη χρέωση.

Όμως η αλυσίδα σούπερ μάρκετ αποφάσισε να κινηθεί προς την αντίθετη κατεύθυνση. Μετά από μερικές επισκέψεις από τη Zira και τη μεγάλη επιτυχία που είχε, η διοίκηση της Target έστειλε ένα μήνυμα στον Jesse με τους ακόλουθους όρους: “Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι τα καταστήματά μας επιτρέπουν μόνο την παρουσία σκύλων υπηρεσίας”.

Προφανώς, στις αλυσίδες καταστημάτων επιτρέπονται μόνο σκύλοι-οδηγοί και θεραπευτές. Στη συνέχεια, η Τζέσι αποφάσισε να ξεκινήσει μια εκστρατεία για τα καταστήματα να δέχονται κατοικίδια παρέα με ιδιοκτήτες, όπως κάνουν πολλά εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχεία.

Ο κηδεμόνας σκοπεύει να ενημερώσει τις εταιρείες και τους πελάτες για την ασφάλεια των κατοικίδιων και να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες εγκαταστάσεις «φιλικές προς τα κατοικίδια». Η Jesse δεν σκοπεύει να δεχτεί διακρίσεις σε βάρος της Zira ή οποιουδήποτε άλλου ζώου.

Προς το παρόν, η Zira και η Ellie περιορίζουν τα «ψώνια» τους σε φιλικά καταστήματα όπως το Petsmart, μια αλυσίδα εξειδικευμένων καταστημάτων κατοικίδιων ζώων – συμπτωματικά, ένας έμμεσος ανταγωνιστής της Target, η οποία πουλάει επίσης τροφές για κατοικίδια, παιχνίδια και είδη περιποίησης.

Στην Ελλάδα, λίγες εμπορικές εγκαταστάσεις δέχονται την παρουσία κατοικίδιων ζώων. Ορισμένα εμπορικά κέντρα επιτρέπουν τη μετακίνηση σκύλων με σωστά οδηγό λουρί, αλλά εμποδίζεται η είσοδός τους στα περισσότερα καταστήματα.

Εξαίρεση αποτελούν τα δίκτυα προϊόντων και υπηρεσιών για κατοικίδια, με καταστήματα να απλώνονται στις περισσότερες πόλεις της χώρας. Σε δημόσιους χώρους, ωστόσο, απαγορεύεται η παρεμπόδιση της μετακίνησης των σκύλων.

Με τον καιρό: οι σκύλοι-οδηγοί και οι θεραπευτές, που βοηθούν άτομα με συναισθηματικές και σωματικές αναπηρίες, μπορούν να κυκλοφορούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον: καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κ.λπ. Τα λεωφορεία και τα ταξί δεν μπορούν να αρνηθούν να τα μεταφέρουν με κανένα πρόσχημα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό