Η έγκυος σκυλίτσα παλεύει να φτάσει στην εγκαταλελειμμένη αυλή για να γεννήσει

Μια σκυλίτσα ετοιμόγεννη προσπάθησε να συρθεί σε μια αυλή για να γεννήσει τα κουτάβια της. Προτεραιότητά της ήταν να κρατήσει τα μωρά της ασφαλή. Η έκβαση της περίπτωσης της αγγίζει χιλιάδες ανθρώπους.

Η ζωή για τα αδέσποτα σκυλιά είναι γεμάτη συνεχείς προκλήσεις, προκλήσεις που αυξάνονται ακόμη περισσότερο όταν προσπαθούν να γεννήσουν σε ασφαλές μέρος για να προστατεύσουν τα μικρά τους. Όπως ακριβώς συνέβη σε αυτό το φτωχό αβοήθητο σκυλί.

Αυτή είναι η ιστορία της Lexus, ενός σκύλου πίτμπουλ που για πολύ καιρό περιπλανιόταν από το ένα μέρος στο άλλο εκθέτοντας όχι μόνο τους κινδύνους που προσφέρει ο ίδιος ο δρόμος, αλλά και την απάθεια πολλών ανθρώπων που από απόσταση αγνοούσαν ότι ήταν ένα ον ζωντανό που χρειαζόταν βοήθεια.

Η σκυλίτσα ήταν πολύ φοβισμένη, τα πρώτα λεπτά απέφυγε την επαφή με τους διασώστες της.

Ευτυχώς, είμαστε περισσότεροι καλοί και η τύχη της άλλαξε αφού μια οικογένεια ειδοποιήθηκε ότι την άκουσε να κλαίει όλη τη νύχτα μετά τον τοκετό.

Η οικογένεια αποφάσισε να καλέσει την ομάδα διάσωσης Hope For Paws που έφτασε γρήγορα για να της δώσει όλη τη βοήθεια που χρειαζόταν αυτή η γλυκιά μητέρα.

Σιγά σιγά οι διασώστες κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της.

Σε απόγνωση, είχε συρθεί σε μια αυλή για να γεννήσει τα μικρά της .

Όταν έφτασαν οι διασώστες, η Lexus φοβήθηκε και προσπάθησε να ξεφύγει . Ωστόσο, οι γείτονες φρόντισαν να παραμείνει εντός των παραμέτρων του ακινήτου δημιουργώντας αυτοσχέδιους φράχτες.

Η σκυλίτσα ήταν αδύναμη, ένας δυνατός πόνος στο στομάχι της την εμπόδιζε να ταΐσει καλά τα κουτάβια της.

Μετά από μια σύντομη καταδίωξη κατάφεραν να την αιχμαλωτίσουν και να την βάλουν σε ασφαλές μέρος , στη συνέχεια οι διασώστες προχώρησαν στην αναζήτηση των κουταβιών, το σκηνικό ήταν ακόμα πιο αποκαρδιωτικό, πολλά κουτάβια ήταν ξαπλωμένα στο έδαφος .

Δυστυχώς ένας από αυτούς είχε φύγει από τη ζωή, οι άλλοι έδιναν μάχη για τη ζωή τους .

Η σκυλίτσα στην αρχή δεν εμπιστεύτηκε τους διασώστες της, μετά από λίγα λεπτά συνειδητοποίησε ότι ήταν εκεί για να βοηθήσουν αυτήν και τα κουτάβια της, σιγά σιγά ενέδωσε .

Όταν μεταφέρθηκε στο καταφύγιο η Lexus, θήλαζε τα μικρά της όταν συνέβη κάτι απροσδόκητο, ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στομάχι της και το κλάμα ήταν για άλλη μια φορά αναπόφευκτο .

Για πολύ καιρό το γλυκό σκυλί έτρωγε σκουπίδια.

Ο κτηνίατρος αποφάσισε να της κάνει ακτινογραφία όπου αποκαλύφθηκε ότι είχε ένα μεταλλικό καπάκι στο στομάχι της . Πιστεύεται ότι ο σκύλος είχε φάει απόβλητα από τα σκουπίδια για να ξεγελάσει την πείνα της .

Αν και η χειρουργική επέμβαση ήταν απαραίτητη κατά τη διάρκεια του θηλασμού, δεν ήταν επιλογή. Έτσι, οι διασώστες προκάλεσαν τεχνητό εμετό για να την βοηθήσουν να αφαιρέσει το καπάκι που είχε σφηνώσει στο στομάχι της .

Δεν ήταν εύκολο, αλλά μετά από πολύωρη διαδικασία η γλυκιά μαμά ένιωσε πολύ καλύτερα.

Τα κουτάβια μεγαλώνουν υγιή και δυνατά δίπλα στη μητέρα τους.

Τέλος, αυτή η γενναία μητέρα απολαμβάνει όλη την προσοχή που της δίνουν οι διασώστες της.

Είναι θέμα χρόνου να βρουν για πάντα μόνιμες κατοικίες . Άπειρα ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν και έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής αυτής της αξιολάτρευτης γούνινης οικογένειας.

Οι καλές πράξεις είναι η αντανάκλαση αυτού που ζει στην καρδιά μας. Υιοθετήστε και μεταμορφώστε μια ζωή, όλα τα εγκαταλελειμμένα σκυλιά αξίζουν μια ευκαιρία.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό