Η διάσωση μιας γάτας κολλημένης στην κορυφή ενός ηλεκτρικού στύλου για 3 ημέρες

Πολύ ανήσυχη για τη γάτα της παγιδευμένη για 3 ημέρες στην κορυφή ενός ηλεκτρικού στύλου, μια γυναίκα είχε κάνει έκκληση για βοήθεια στα κοινωνικά δίκτυα. Τελικά επενέβησαν υπάλληλοι της ηλεκτρικής εταιρείας για να την βοηθήσουν. Το ζώο έχει ξαναβρεί τη ζεστασιά και την ασφάλεια του σπιτιού του και σιγά σιγά αναρρώνει από την ατυχία του.

Η Dianne Kusch δεν ήξερε τι να κάνει και άρχισε να απελπίζεται. Οι γάτα της Boots είχε σκαρφαλώσει στην κορυφή ενός ηλεκτρικού στύλου και δεν μπορούσε να κατέβει. Κατέληξε να επιστρέψει σώο και αβλαβές 3 ημέρες αργότερα, όπως ανέφερε η Castanet αυτή την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου.

Το περιστατικό και η διάσωση έλαβαν χώρα στη Δυτική Κελόουνα , στη Βρετανική Κολομβία, μια επαρχία στον Δυτικό Καναδά. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η Dianne Kusch έκανε μια κλήση για βοήθεια στο Facebook . Το αιλουροειδές παγιδεύτηκε σε ύψος πολλών μέτρων και βρισκόταν στο έλεος .

« Βρέχει, κάνει κρύο , χωρίς φαγητό ή νερό » , ανησύχησε ο ιδιοκτήτης του Boots . Εξήγησε ότι επικοινώνησε με τους πυροσβέστες, αλλά δεν μπόρεσαν να επέμβουν σε γραμμές υψηλής τάσης. Όσον αφορά την BC Hydro , την ηλεκτρική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση αυτών των εγκαταστάσεων, δεν μπορούσε να ενεργήσει για τρεις ημέρες.

Τελικά έστειλαν 2 τεχνικούς της το πρωί της Κυριακής στο σημείο. Αυτό ανακοίνωσε η κηδεμόνας της ταλαιπωρημένης γάτας λίγες ώρες αργότερα μέσω νέας ανάρτησής της στο Facebook . Οι υπάλληλοι της BC Hydro ανέβηκαν στο σημείο που ήταν η γάτα, την οποία στη συνέχεια μπόρεσαν να την κατεβάσουν με ασφάλεια.

Ανακουφισμένη, η Dianne Kusch θέλησε να « ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν τον Boots να επιστρέψει στο σπίτι. Είναι εκπληκτικό πόσο υπέροχοι μπορεί να είναι οι άνθρωποι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα δύο παιδιά από την Hydro που ήρθαν σήμερα το πρωί και πήραν την γατούλα ».

Το ζώο ήταν μούσκεμα, κρύο και εξαντλημένο όταν επέστρεψε στον ιδιοκτήτη της. Ωστόσο, έδωσε καθησυχαστικά νέα για τον φίλο της, δείχνοντας ότι είχε φάει και είχε πιει πολύ. Μια ενημέρωση που συνοδεύεται από μια φωτογραφία που δείχνει τον γατούλη να κοιμάται στον καναπέ.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό