Η Αντίδραση Ενός Αλόγου Όταν Αντικρίζει Έναν Μεγάλο Λύκο (vid)Στη Παρουσία Ενός Λύκου (Βίντεο)

Η Αντίδραση Ενός Αλόγου Όταν Αντικρίζει Έναν Μεγάλο Λύκο

Άλογο: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει την αντίδραση ενός αλόγου όταν αντικρίζει έναν μεγάλο λύκο. Το άλογο κινείται προς τον τον λύκο που κείτεται νεκρός, αρχίζει να τον δαγκώνει και να τον κλωτσά με μανία μπροστά στον χειριστή που είναι ανήμπορος να αντιδράσει.


Αυτή η συμπεριφορά του αλόγου στο αντίκρισμα του λύκου είναι απόρροια του αμυντικού του μηχανισμού. Αυτή είναι σχετικά φυσιολογική συμπεριφορά σύμφωνα με τους ειδικούς των ιπποειδών. Το ζώο θα προσπαθήσει να δαγκώσει κάθε πιθανό κίνδυνο που πλησιάζει κοντά του και θεωρείται ως απειλή. Το άλογο είναι εμφανώς αναστατωμένο και ο χειριστής του προσπαθεί να το ηρεμήσει.

Οι εικόνες έχουν καταγραφεί σε μια χώρα της κεντρικής Ασίας και έχουν αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα με μεγάλη απήχηση.

Το υποείδος του λύκου που κατοικεί σε αυτή τη χώρα της Κεντρικής Ασίας είναι ο λύκος της στέπας, γνωστός και ως λύκος της Κασπίας Θάλασσας. Είναι ένα υποείδος γκρίζου λύκου που ζει κυρίως στις υπάρχουσες στέπες γύρω από την Κασπία Θάλασσα, ιδιαίτερα στον Καύκασο, στο νότιο Καζακστάν, στα βόρεια Ουράλια βουνά, στις βόρειες περιοχές του Ιράν, στο Αφγανιστάν, ακόμη και στις στέπες της Ουγγαρίας και της Ρουμανίας.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό