Η αγκαλιά που χρειαζόμαστε: Αξιολάτρευτο golden retriever έγινε viral επειδή αγκάλιαζε θλιμμένους επιβάτες στο τρένο

Όλοι γνωρίζουμε, πως η αγκαλιά του σκύλου, είναι η λύση για όλα τα προβλήματα. Η αγκαλιά τους είναι σαν την λύτρωση, έτσι κι αλλιώς, ο σκύλος, είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Hugo και Huxley: Το video που έγινε viral

Η ζωή των σούπερ σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Hugo και Huxley κάθε άλλο παρά σκυλίσια είναι. Το κακομαθημένο ζευγάρι είναι δύο από τους κορυφαίους pet influencers της Βρετανίας, αποκομίζοντας πάνω από 100.000 λίρες ετησίως για την ιδιοκτήτριά τους Ursula Aitchison.

Ο εννιάχρονος Hugo και ο τετράχρονος Huxley έχουν περισσότερους από 340.000 ακόλουθους στο Instagram, όπου η Ursula δημοσιεύει ενημερώσεις για τις περιπέτειές τους.

Το video που έγινε viral, με εκατομμύρια προβολές, δείχνει τον Huxley να κάνει φίλους με συνεπιβάτες σε ένα τρένο, βάζοντας απαλά το πόδι του πάνω τους για να τους φτιάξει το κέφι.

Η Ursula ανέφερε: «Κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους και έχω δει ακόμη και ανθρώπους να δακρύζουν από χαρά».

Η άνοδος του ζευγαριού στο προσκήνιο ξεκίνησε όταν η Ursula, φωτογράφος ζώων, συνειδητοποίησε ότι τα δικά της σκυλιά ήταν πολύ πιο χαλαρά μπροστά στην κάμερα από τα ζώα με τα οποία δούλευε σε φωτογραφίσεις.

Η ίδια είχε δηλώσει: «Σε σύγκριση με τα σκυλιά που φωτογράφιζα, τα δικά μου σκυλιά δέχονταν οδηγίες και έμεναν ακίνητα».

Έκτοτε, τα golden retriever, που ζουν με την Ursula και τον 12χρονο γιο της Max, έχουν πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες για κορυφαίες μάρκες.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό