Η Αγάπη Κάνει Θαύματα: Η Απίστευτη Μεταμόρφωση Του Υποσιτισμένου Και Αλυσοδεμένου Lucky Σε Λίγες Εβδομάδες

Η Αγάπη Κάνει Θαύματα: Η Απίστευτη Μεταμόρφωση Του Υποσιτισμένου Και Αλυσοδεμένου Lucky Σε Λίγες Εβδομάδες

Μια θεραπεία φτιαγμένη από αγάπη και προσοχή, λίγες εβδομάδες και πλέον ο Lucky είναι ένας σκύλος που δεν κουβαλά πια στο σώμα του το παρελθόν του.

Η ιστορία της αναγέννησής του ξεκίνησε όταν σώθηκε από τον επαρχιακό πυρήνα των εθελοντών φύλακων ζωόφιλων LNDC στη Μάσα και με την καταγγελία του άνδρα και της γυναίκας που τον κράτησαν με απαράδεκτο τρόπο.

Το βίντεο που έγινε από την ένωση για τα δικαιώματα των ζώων αφηγείται ένα εφιαλτικό σενάριο στο οποίο ο Lucky αναγκάστηκε να ζήσει για χρόνια: δεμένος με μια μικρή αλυσίδα σε πλήρη αποσύνθεση, σε κακές συνθήκες υγιεινής, υποσιτισμένος, αφυδατωμένος, μολυσμένος εντελώς με ψύλλους και τσιμπούρια μέχρι να χάσει το περισσότερο του τριχώματος του.

Η μεταμόρφωση του Lucky, του υποσιτισμένου και αλυσοδεμένου σκύλου

Οι ακτιβιστές του LNDC έχουν κανονίσει να εξεταστεί από έναν κτηνίατρο που έχει πιστοποιήσει τη σοβαρή κατάσταση υποσιτισμού και παραμέλησης στην οποία ζούσε ο φτωχός σκύλος και από εκεί – εκτός από την καταγγελία εναντίον των προηγούμενων ιδιοκτητών του – τις θεραπείες που σιγά σιγά τον έχουν ξεκινήσει βοήθησαν να σταθεί ξανά στα πόδια τους. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, ο Lucky άρχισε να παίρνει βάρος, τα παράσιτα εξαλείφθηκαν και η όμορφη μαύρη γούνα του άρχισε να μεγαλώνει ξανά. Εκτός από τη φυσική αποκατάσταση, χάρη στην προσοχή των εθελοντών του LNDC, ο Lucky άρχισε επίσης να εμπιστεύεται ξανά τους ανθρώπους και σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε ένας πολύ στοργικός και χαριτωμένος σκύλος.

Η επιστροφή στην υγεία και η ανάκτηση της κοινωνικότητας ήταν σίγουρα καλά νέα, αλλά δεν ήταν το αίσιο τέλος που ήλπιζε για αυτόν το τμήμα LNDC της Massa. Χάρη στις εκκλήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από στόμα σε στόμα, ωστόσο, εδώ είναι το πραγματικό αίσιο τέλος που όλοι περίμεναν: ο Lucky βρήκε μια οικογένεια που τον υποδέχτηκε πλήρως μαζί τους! Τώρα, αυτό το γλυκό σκυλάκι μπορεί επιτέλους να ξεχάσει το θλιβερό του παρελθόν και να ανακτήσει όλο τον χαμένο χρόνο κάνοντας μεγάλους περιπάτους στο δάσος και στο ποτάμι μαζί με τους νέους συντρόφους του, με ένα πραγματικό σπίτι για να επιστρέψει και να κοιμηθεί με ηρεμία.

Ο Τυχερός λοιπόν ήταν πραγματικά τυχερός, όπως η έννοια του ονόματος που του έδωσαν οι εθελοντές: βρήκε κάποιον που έβλεπε πέρα ​​από την ηλικία του να μην είναι πλέον πολύ νέος και αποφάσισε ότι του αξίζει μια πιο αξιοπρεπής ζωή από αυτήν που έπρεπε να υπομείνει μέχρι τότε. «Τα εκτροφεία είναι γεμάτα σκυλιά όπως ο Λάκι, περιμένοντας την ευκαιρία τους. Μην τους απογοητεύσετε »θυμίζουν οι εθελοντές.

Με την ιστορία του, οι εθελοντές ήθελαν επίσης να ευαισθητοποιήσουν τους ανθρώπους σχετικά με τις συνθήκες των σκύλων που φυλάσσονται σε εκτροφεία και την αγάπη που μπορεί να δώσει ο καθένας σε μια οικογένεια.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό