H συγκινητική ιστορία του ελληνικού «Χάτσικο». Ο σκύλος που περιμένει επί 7 χρόνια στο ίδιο σημείο το αφεντικό του που έχει πεθάνει

Ο πιο πιστός σκύλος του κόσμου, που έγινε σύμβολο της αφοσίωσης και της αγάπης ήταν ο Χάτσικο, η ιστορία του οποίου έγινε ταινία το 2009 με πρωταγωνιστή τον Ρίτσαρντ Γκιρ.

Επί 10 χρόνια ο Χάτσικο πήγαινε κάθε βράδυ στο σταθμό του τρένου και περίμενε το αφεντικό του, που όμως είχε πεθάνει.

Μια παρόμοια ιστορία εξελίσσεται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Επί εφτά χρόνια ένας σκύλος πηγαίνει κάθε πρωί σε σούπερ μάρκετ στη περιοχή των Πατελών και περιμένει το αφεντικό του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή. Καθημερινά ,από νωρίς το πρωί, εμφανίζεται στην είσοδο σούπερ μάρκετ, όπου και παραμένει μέχρι το βράδυ με την ελπίδα να τον ξαναδεί.

Στη συνέχεια αποχωρεί θλιμμένο από το σημείο και επιστρέφει στο σπίτι, που διέμενε το αφεντικό του. Σύμφωνα με τους περίοικους και τους υπάλληλους του σουπερμάρκετ, ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήγαινε καθημερινά για ψώνια και πέθανε από ανακοπή πριν επτά χρόνια.

Από τότε μέχρι σήμερα, το σκυλί που τον συνόδευε, κάνει κάθε μέρα το ίδιο δρομολόγιο και περιμένει να τον δει, αποδεικνύοντας ότι οι σκύλοι είναι οι πιο πιστοί φίλοι του ανθρώπου….

Πηγή

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό