Γυναίκα Ξοδεύει 17.000 Ευρώ Τον Χρόνο Και Έσωσε Δύο Γάτες (pics)

Γυναίκα Ξοδεύει 17.000 Ευρώ Τον Χρόνο Και Έσωσε Δύο Γάτες (pics)

Μια γυναίκα ξεχωρίζει επειδή επένδυσε χιλιάδες δολάρια για να σώσει ένα ζευγάρι εγκαταλελειμμένων γατιών. Η Kelly Walker που κατοικεί στο Ηνωμένο Βασίλειο είχε κλείσει διακοπές μετά το διαζύγιο.

Προορισμός της ήταν η παραλιακή πόλη της Αττάλειας. Εν μέσω των αποκλεισμών και των περιορισμών λόγω του Covid-19, η γυναίκα αποφάσισε να ρισκάρει χωρίς να φαντάζεται ότι θα κατέληγε να σώσει δύο γούνινα .

Μια γυναίκα ξεχωρίζει γιατί ξόδεψε 19.000 δολάρια για να βοηθήσει ένα ζευγάρι εγκαταλελειμμένων γατών.

Στη μέση των διακοπών της συνάντησε δύο γατάκια που ζούσαν σε έναν γκρεμό , προφανώς ήταν εκεί για πολύ καιρό χωρίς να λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονταν τόσο πολύ. Μικρά και πολύ τραυματισμένα, χρειάζονται άμεση προσοχή.

Η Γουόκερ ήθελε όχι μόνο να τους βοηθήσει, αλλά και να τους φέρει στο σπίτι της, γι’ αυτό ξεκίνησε μια μακρά διαδικασία για να τους μεταφέρει στο Ηνωμένο Βασίλειο . Ήταν πρόθυμη να κάνει ό,τι μπορούσε, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των αποταμιεύσεών της.

Τα γατάκια ονομάστηκαν Delilah και Harriet.

Για αρκετές μέρες η 43χρονη γυναίκα επισκεπτόταν τον γκρεμό, κατάφερε τελικά να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και τους μετέφερε σε κτηνιατρική κλινική.

Πήραν όλη την ιατρική φροντίδα που χρειάζονταν, ζήτησε να στειρωθούν και να εμβολιαστούν, κατέληξε να πληρώσει 3.000 δολάρια. Για την Walker , η προτεραιότητα ήταν να σωθούν τα γατάκια ανεξάρτητα από το κόστος .

«Αυτά τα χρήματα δεν ήταν για να τα ξοδέψω, αλλά δεν μπορούσα να αφήσω αυτά τα φτωχά μικρά ψυχάκια έτσι, χωρίς κανέναν να τα βοηθήσει», είπε η Walker.

Αλλά όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι, η γυναίκα δεν μπορούσε να πάρει τα γατάκια μαζί της , έτσι επέστρεψε στην Τουρκία μήνες αργότερα, ωστόσο αντιμετώπισε αρκετούς περιορισμούς που δεν της επέτρεψαν να προσγειωθεί απευθείας στην Αττάλεια, έτσι πέρασε από τη Ρουμανία και την Κωνσταντινούπολη, αλλά κρατήθηκε στο αεροδρόμιο. Σχετικά με αυτό είπε:

«Στην Κωνσταντινούπολη έλεγξαν το διαβατήριό μου και με ρώτησαν από πού είμαι. Μου είπαν, «Πρέπει να απομονωθείς εδώ», ήταν ένας τουρκικός ξενώνας και είπα, «Όχι, δεν μπορώ να το κάνω αυτό», οπότε μου είπαν, «Δεν μπορείς να φύγεις από το αεροδρόμιο».

Για αρκετές ημέρες η Walker ήταν αποκλεισμένη στο αεροδρόμιο και έτσι αναγκάστηκε να επιστρέψει στη χώρα της. Εκείνο το διάστημα, δεν σταμάτησε να σκέφτεται τα γατάκια του, αφού έκανε μερικά τηλεφωνήματα κατάφερε να φιλοξενήσει τα γούνινα σε ένα ξενοδοχείο για κατοικίδια, μέχρι που μπόρεσε να επιστρέψει στη χώρα τον Οκτώβριο του 2021.

Με την πικρή εμπειρία των προηγούμενων ταξιδιών, η Walker επέστρεψε για να πάρει τα γατάκια της, αλλά ούτε αυτή τη φορά τα κατάφερε. Τα πρωτόκολλα εξαγωγής ζώων με εμπόδισαν για άλλη μια φορά να επιστρέψω στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη Delilah και τη Harriet.

«Όταν έφτασα στο αεροδρόμιο με τις γάτες, προφανώς για να επιστρέψω στο Ηνωμένο Βασίλειο, μου είπαν ότι αυτό δεν ήταν δυνατό. Δεν μπορούσαμε να πετάξουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο από εδώ», είπε η Walker.

Μέχρι τότε είχε ήδη ξοδέψει περισσότερα από 14.000 δολάρια , κάθε προσπάθεια που έκανε να πάρει τα γατάκια της ήταν ένα πλήγμα ενάντια στην πραγματικότητα που επέμενε να της πει όχι, αλλά εκείνη δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να προσπαθεί.

Δεν έχασε την ελπίδα της να τα πάρει μαζί της, μέχρι που τελικά τα κατάφερε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους .

Χάρη σε μια ομάδα ζώων που μπόρεσε να τη βοηθήσει να επιστρέψει στο σπίτι με τα γούνινα. Μετά από τόσες ταλαιπωρίες, η αποφασιστικότητά της της έδωσε τη δυνατότητα να απολαύσει δύο αξιολάτρευτα γατάκια σήμερα

Ωστόσο, παρά τις καλές προθέσεις της γυναίκας, έχει γίνει στόχος έντονης κριτικής, πολλοί την επισημαίνουν ότι ξόδεψε χιλιάδες δολάρια για τη διάσωση δύο γατιών που της προσθέτουν ευτυχία .

«Ξέρω ότι ξόδεψα αυτά τα χρήματα και δεν βγάζω πολλά χρήματα, είμαι απλώς κομμώτρια, αλλά με έκανε να νιώθω ότι είχα κάνει κάτι που αξίζει τον κόπο », είπε η Walker.

Το συνολικό ποσό της διάσωσης και μεταφοράς των γατιών ήταν σχεδόν 19.000 δολάρια , αν και πολλοί δεν καταλαβαίνουν πώς θα μπορούσε να ξοδέψει τόσα χρήματα, για όσους αγαπούν τα μικρά ζώα δεν υπάρχουν όρια και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να βελτιώσουν την ποιότητά της ΖΩΗΣ τους.

Πέρα από την κριτική, η αποφασιστικότητά της έκανε δυνατή την πιο όμορφη πραγματικότητα. Ας θυμόμαστε ότι η διάσωση και η υιοθεσία θα είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για να σωθεί η ζωή ενός εγκαταλειμμένου γούνινου.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό