Γυναίκα στην Πάρο βγάζει βόλτα τα σκυλάκια της σε παιδικό καροτσάκι

Είναι γνωστό πως η αγάπη που τρέφουμε για τα κατοικίδιά μας είναι συνήθως μητρική. Αναπτύσσεται μια σχέση στοργής και τα θεωρούμε μέλη της οικογένειάς μας. Ένα αστείο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάρο, όταν μία γυναίκα στην Παροικία επέλεξε για τη βόλτα με τα αγαπημένα της κατοικίδια να χρησιμοποιήσει ένα παιδικό καρότσι για μωράκια. Ιδιαίτερος και πρωτότυπος τρόπος , δεν νομίζεις;

Πάρος: Η γυναίκα βγάζει βόλτα τα σκυλάκια της σε παιδικό καρότσι

Ένα τρυφερό αλλά και ιδιότυπου περιεχομένου στιγμιότυπο συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός στην παραλία Βίντζι της Παροικίας. Γυναίκα φαίνεται ότι θέλησε να βγάλει τα σκυλάκια της βόλτα, όχι για να τρέξουν και να γυμναστούν, ως είθισται, αλλά μάλλον για να νιώσουν τα ίδια ευχαρίστηση. Για το λόγο αυτό, τα τοποθέτησε μέσα στο λίκνο ενός καροτσιού για μωρά, ενώ η ίδια, πεζή, κρατούσε περπατώντας τη λαβή από το καροτσάκι, με τα δύο χαριτωμένα σκυλάκια να δείχνουν ότι απολαμβάνουν(!) την έξοδο!

Είναι γνωστοί οι δεσμοί αγάπης και αφοσίωσης αλλά και τα έντονα συναισθήματα που αναπτύσσονται μεταξύ δεσποζόμενων ζώων και ανθρώπων. Ωστόσο, το ασυνήθιστο θέαμα της μεταχείρισης των τετράποδων σαν μωρά στη συγκεκριμένη εικόνα, τράβηξε, όπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα! Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει πολύ συχνά σε χώρες του εξωτερικού, εδώ και χρόνια, όπως στην Ιαπωνία.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό