Γυναίκα Πηγαίνει Καθημερινά Σε Χωματερή Για Να Φροντίζει Αδέσποτες Γάτες Και Σκυλιά

Γυναίκα Πηγαίνει Καθημερινά Σε Χωματερή Για Να Φροντίζει Αδέσποτες Γάτες Και Σκυλιά

Λένε πως η αγάπη για τα ζώα μπορεί να αλλάξει εν τέλει όλο τον κόσμο. Αυτό το ρήτο αποφάσισε να κάνει πράξη η Margarth. Mια γυναίκα 49 ετών όπου πηγαίνει καθημερινά σε ένα σημείο με σκουπίδια, για να ταΐσει και να δώσει νερό στα 40 σκυλιά και αδέσποτες γάτες που ζουν εκεί .

Η Margareth είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που γεμίζουν τις καρδιές μας με την ελπίδα για μια καλύτερη κοινωνία και που μας δικαιώνει ως είδος. Πηγαίνει κάθε μέρα.

Τους μεταχειρίζεται ακόμη σαν τα παιδιά της

Όταν ρώτησαν την Margareth γιατί το κάνει, απάντησε ότι είναι η άνευ όρων αγάπη για τα κατοικίδια ζώα. Το φαγητό που προσφέρει στους γούνινος προέρχεται από την τσέπη της.

Είναι επίσης υπεύθυνη για τον καθαρισμό του χώρου . Πλένει και σιδερώνει ρούχα σε διάφορα σπίτια της περιοχής και με τα χρήματα που συγκεντρώνει, αγοράζει ξηρά τροφή και κονσέρβες, καθώς και τα αντίστοιχα εμβόλια.

Από την πλευρά της, αυτή η ευγενής γυναίκα με την μεγάλη καρδιά έχει τη συνεργασία του γιου της, ο οποίος βοηθά επίσης τη μητέρα του με κάποια μηνιαία έξοδα συνεισφέροντας περίπου 10 ευρώ από το χαρτζιλίκι του. Την συνοδεύει επίσης στις καθημερινές της επισκέψεις στο σκουπιδότοπο.

Όσο η ηρωίδα μας είναι εκεί, δεν θα είναι ποτέ μόνα. Θα υπάρχει πάντα ένας σκύλος ή ένα γατάκι γύρω, που χρειάζεται απεγνωσμένα την αγάπη και την προσοχή της. Εκτός από το φαγητό, είναι μια στοργική μητέρα όπως καμία άλλη.

Η Μαργαρίτα πηγαίνει στο χωματερή κάθε μέρα για δύο χρόνια και κάθε φορά που φτάνει, τα ζώα πηδούν από ευτυχία. Ως καλή μητέρα που είναι, η γυναίκα έδωσε σε καθένα από αυτά ένα όνομα, ώστε να μπορεί να τους φωνάζει. Και ανταποκρίνονται.

Η Margareth μεγαλώνει επίσης 5 σκύλους και 3 γάτες στο σπίτι της , αλλά, παρά το γεγονός αυτό, δεν κρύβει την επιθυμία της να προωθήσει τα ζώα για υιοθέτηση από αυτούς τους αγγέλους που κατοικούν στον χώρο της υγειονομικής ταφής. Γνωρίζει ότι, όταν βρίσκονται σε ένα σπίτι, τα κατοικίδια είναι πολύ πιο ασφαλή.

“Είναι ένας άγγελος που φροντίζει τα εγκαταλελειμμένα ζώα και αποφάσισε ότι η ζωή της θα είναι αφιερωμένη στην παρακολούθηση και την προστασία των πιο αθώων”, ανέφερε ο γιος της για το έργο της κυρίας Margareth.

Και, εάν μιλάμε για αγάπη και ζώα, ένας βασικός παράγοντας μπαίνει στη σκηνή : άνευ όρων αγάπη . Ένα ζώο δεν κρίνει τον άνθρωπο από τις ικανότητές του, το παρελθόν του ή την εμφάνισή του. Επομένως, ο δεσμός που δημιουργείται είναι, τελικά, αγνός και γνήσιος.

Μοιραστείτε αυτήν την όμορφη ιστορία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ενσυναίσθηση και η ευθύνη είναι ιδιότητες που, σε μεγάλη κλίμακα, συμβάλλουν στην οικοδόμηση μιας καλύτερης κοινωνίας. Η αγάπη για τα ζώα είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός κόσμου στον οποίο οι κάτοικοί του ζουν μαζί με μεγαλύτερη αρμονία.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό