Γυναίκα Καθαρίζει τους δρόμους με το σκυλάκι της στην πλάτη και Συγκινεί το Διαδίκτυο

Μερικές δουλειές είναι πιο μοναχικές από άλλες. Ακόμη και το να κάθεσαι σε ένα γραφείο μπορεί να είναι λυπηρό, βαρετό και πάνω απ’ όλα να δίνει την αίσθηση ότι τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν αξίζει τον κόπο. Ευτυχώς, σε μερικές από αυτές τις θλιβερές δουλειές είναι δυνατό να μας συνοδεύουν οι καλύτεροί μας φίλοι: σκύλοι. Ενώ σε ορισμένα μέρη απαιτείται πιστοποιητικό συναισθηματικής υποστήριξης σκύλου, σε άλλα λιγότερο επίσημα κάποιος μπορεί απλά να εμφανιστεί με τον καλύτερό του φίλο.

Αυτή είναι η περίπτωση αυτής της γυναίκας, της Thitirat Keowa-ram, στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. «Ζήτησα από τον φίλο μου να μου βρει έναν σκύλο για να με συνοδεύει», είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Έτσι μπήκε στη ζωή της η Mazda, μια μίξη κανίς-σιχ-τζου. Το αγοράκι ενός έτους συνοδεύει την ιδιοκτήτριά του καθημερινά, κρεμασμένο από την πλάτη της με μεγάλη χαρά. Χωρίς αμφιβολία, καλύτερο σενάριο από το να κλειστεί μόνος στο σπίτι.
«Ο φίλος μου συμφώνησε να πάρω τον σκύλο αρκεί να ερχόταν μαζί μου στη δουλειά».

Η Τιτιράτ κράτησε την υπόσχεσή της και παίρνει καθημερινά τον γούνινο τύπο στη δουλειά. Επιπλέον, εδώ και ένα χρόνο ακολουθούν την ίδια ρουτίνα, χωρίς προβλήματα με τα 10 επιπλέον κιλά στην πλάτη τους.

Στην Ταϊλάνδη αυτή η τάση γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, ειδικά σε εταιρείες με ακανόνιστο ωράριο. Τα σκυλιά βοηθούν στην ανακούφιση από το άγχος των εργαζομένων και επίσης βοηθούν τα σκυλιά να έχουν παρέα για μεγάλο μέρος της ημέρας.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό