Γυναίκα Ήρωας Έσωσε Κακοποιημένο Σκύλο Και Εκείνο Δε Ξεκολλάει απο το Πλευρό της

Γυναίκα ήρωας έσωσε κακοποιημένο σκύλο και εκείνο δεν το ξεχνάει ποτέ

Σκύλος: Μια ιστορία που μας συγκίνησε ιδιαίτερα.. Πρόκειται για ένα κουτάβι που έψαχνε την αγάπη από την πρώτη ημέρα της ζωής του. Η Niya όπως είναι το όνομα της, κακοποιήθηκε και εγκαταλείφθηκε από τον πρώτο της κηδεμόνα. Τότε, η τύχη της την οδήγησε σε ένα καταφύγιο ζώω. Έφτασε στο Καταφύγιο Ζώων Gibson County στο Τρέντον του Τενεσί..

Τα καταφύγια ζώων μπορεί να είναι τρομακτικά μέρη, αλλά είναι καλύτερο από το να είναι σε ένα σπίτι με έναν κηδεμόνα που δεν τα αγαπά ή να πεινάς στους δρόμους.

Ο άγγελος της Niya

Παρόλο που η Niya ήταν ασφαλής εκείνη τη στιγμή, ήταν βαθιά καταθλιπτική και τρομοκρατημένη για τα πάντα γύρω της! Τότε εμφανίστηκε στη ζωή της ένας άγγελος ονόματι Kimberley Slown. Από τη στιγμή που είδε την Niya, η γυναίκα ήξερε ότι έπρεπε να τη βοηθήσει. Η Slown είχε επίσης συνεργαστεί με το Arrow Dog Rescue, έναν υπέροχο οργανισμό που ασχολείται με την αποκατάσταση και τη μετεγκατάσταση σκύλων σε μόνιμες οικογένειες. Η Slown ήξερε ότι η Niya χρειαζόταν βοήθεια το συντομότερο δυνατό!

Το φτωχό κουτάβι είχε ένα μεγάλο κόψιμο πάνω από το αριστερό μάτι και ένα πάνω από τη μύτη της. Αυτό που ήταν στη μύτη προήλθε πιθανότατα από ένα μεταλλικό κουτί που χρησιμοποιήθηκε ως ρύγχος. Όταν η Σλόουν ήρθε να παραλάβει τη Νία από το καταφύγιο, δεν κουνήθηκε, αλλά έπρεπε να μεταφερθεί στο αυτοκίνητο. Η Niya κρατούσε την ουρά της ανάμεσα στα πόδια της όλη την ώρα.

Η πρώτη ημέρα στο σπίτι της Σλόουν

Μόλις έφτασε στο σπίτι της Σλόουν, το κουτάβι κάθισε σε μια γωνιά και δεν κουνήθηκε από εκεί. Κοιμόταν όλη μέρα και όλη τη νύχτα, και όταν ξύπνησε ήταν ακόμα παγωμένη, πολύ φοβισμένη για να αλληλοεπιδράσει με κάποιον. Η κατάσταση ήταν αρκετά ζοφερή.

Τότε συνέβη κάτι απίστευτο.

Το επόμενο βράδυ, η Slown έγινε μάρτυρας μιας πραγματικά συγκινητικής εμπειρίας. Η Σλόουν κοιμόταν στο δωμάτιό της όταν ξαφνικά ένιωσε μια ζεστή αναπνοή στην παλάμη της. Δεν ήταν άλλο από τη Niya!

«Ανέπνεε στην παλάμη μου και ξύπνησα. Τότε της έδωσα αμέσως προσοχή, την χάιδεψα και της μίλησα », είπε η Σλόουν. «Φαινόταν να μου χαμογελάει και να θέλει να κάτσει δίπλα μου».

Λίγο αργότερα, η Niya αποσύρθηκε, αλλά μετά από λίγα λεπτά, επέστρεψε, θέλοντας να ευχαριστήσει ξανά τον διασώστη. «Ήμουν τόσο εντυπωσιασμένη. Έκλαιγα », θυμάται η Σλόουν.

Ο σκύλος, ο οποίος μέχρι πρόσφατα είχε δυσπιστήσει με όλους, είχε αρχίσει να βλέπει ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα, ότι είναι ακόμα δυνατό να έχει μια καλή ζωή! Και ήξερε ακριβώς ποιον να ευχαριστήσει.

Τώρα το μόνο που έχει να κάνει η Νίγια είναι να αναρρώσει εντελώς! Είναι μεγάλη χαρά να γνωρίζουμε ότι το φτωχό κουτάβι βρήκε επιτέλους το σπίτι των ονείρων της!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό