Γυναίκα Γλιτώνει Έγκυο Σκυλίτσα Που Πηγαίνει Για Ευθανασία – Γέννησε 18 Κουτάβια

Γυναίκα Γλιτώνει Έγκυο Σκυλίτσα Που Πηγαίνει Για Ευθανασία – Γέννησε 18 Κουτάβια

Γυναίκα: Η Ashlee Holland, μια μητέρα τεσσάρων παιδιών, με μεγάλη αγάπη για τα ζώα δεν έμεινε ασυγκίνητη στο δράμα της σκυλίτσας. Πολλές φορές ο κόσμος μπορεί να φερθεί με πολύ σκληρό τρόπο στα ζώα αλλά η Ashlee μας δείχνει τον δρόμο..

Η Ashlee λατρεύει να τα φροντίζει όσο καλύτερα μπορεί. «Ήταν πάντα ένα από τα πάθη μου. Πάντα ήθελα να βοηθήσω τα ζώα, πάντα ήθελα να εργαστώ στο κτηνιατρικό περιβάλλον. »

Η Ava, μια μεικτή φυλή Chow Chow, προγραμματίστηκε για ευθανασία σε ένα καταφύγιο για να κάνει χώρο για άλλα σκυλιά και για να περιπλέξει περαιτέρω τα πράγματα, ήταν έγκυος στην τελευταία περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Ευτυχώς, η Ashlee Holland, μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά, ήρθε να υιοθετήσει έναν σκύλο που χρειάζεται μεγάλη βοήθεια και όταν γνώρισε την Ava, ήξερε αμέσως ότι ήταν η μόνη της ελπίδα επιβίωσης. Η Ashlee είναι επίσης μητέρα, οπότε ένιωσε μια ιδιαίτερη σχέση με την Ava.

Η Ashlee πήγε την Ava στον κτηνίατρο για γενική εξέταση και υπερηχογράφημα, αλλά δεν μπόρεσε να μάθει ακριβώς πόσα κουτάβια πρόκειται να γεννήσει. Δύο εβδομάδες αργότερα, μια νύχτα, η Άβα άρχισε να έχει πόνους τοκετού.

Λίγες ώρες αργότερα κατάφερε να καλωσορίσει το πρώτο κουταβάκι της. Τέσσερα άλλα κουτάβια τον ακολούθησαν στα επόμενα λεπτά, στη συνέχεια σταμάτησε και συνέχισε να γεννά τρία ακόμη κουτάβια μια ώρα αργότερα. Οι συστολές σταμάτησαν, οπότε ο κηδεμόνας της άλλαξε τα ρούχα της και την καθάρισε, ενώ φρόντιζε τα επτά κουταβάκια.

Η γυναίκα δεν φαντάστηκε ότι η Άβα δεν είχε τελειώσει ακόμα. Τη νύχτα γέννησε οκτώ ακόμη κουτάβια! Καθώς περνούσαν οι ώρες, η Ava κατάφερε να εκπλήξει τον κηδεμόνα της με τρία ακόμη κουτάβια, συνολικά 18 κουτάβια!

Στο τέλος, αποδείχθηκε ότι η Ashlee είχε σώσει όχι μόνο την Ava, αλλά και τις ζωές 18 κουταβιών!

Όλα τα κουτάβια ήταν απόλυτα υγιείς και μεγάλωσαν πολύ γρήγορα. Ως θαυμάσια μητέρα, η Άβα σιγουρεύτηκε ότι όλα τα κουτάβια της έλαβαν αγάπη και πολλή προσοχή. Τελικά, όλα τα κουτάβια έχουν ήδη υιοθετηθεί από αγαπημένες οικογένειες.

Όταν ακούτε ότι κάποιος θέλει να σώσει ένα σκυλί, αυτό το πιστεύει πραγματικά. Αυτοί οι άνθρωποι δεν πηγαίνουν στο καταφύγιο αναζητώντας το πιο χαριτωμένο, νεαρότερο ή φιλικότερο σκυλί, αλλά καταλήγουν εκεί θέλοντας να υιοθετήσουν ένα ζώο που χρειάζεται περισσότερη βοήθεια.

Μοιραστείτε αυτήν τη συναισθηματική ιστορία με όλους, κάτι που δείχνει ότι η αγάπη για τα ζώα μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό