Γυναίκα Αγοράζει Μίνι Γουρούνι ως κατοικίδιο που γίνεται Γιγάντιο και το Λατρεύει ως παχουλούλα της

Η Rosângela Martins dos Santos de Lara, 50 ετών, εξαπατήθηκε από έναν πωλητή που τη διαβεβαίωσε ότι η Lilica δεν επρόκειτο να μεγαλώσει, και παρά το γεγονός αυτό αποφάσισε να την εντάξει στην οικογένεια.

Η Rosângela Martins dos Santos de Lara, η 50χρονη γυναίκα ζει στον δήμο του Περουίμπε, που βρίσκεται στην πόλη του Σάο Πάολο. Με την επιθυμία να έχει ένα γουρούνι για κατοικίδιο , πριν από τρία χρόνια πήγε σε έναν πωλητή να το αγοράσει και την διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να μεγαλώσει.

Αυτή η ιδέα γεννήθηκε αφού είδε έναν φίλο που είχε ένα από αυτά τα ζώα στο σπίτι του, ωστόσο δεν φαίνονταν όλα όπως πίστευε, γιατί με την πάροδο του χρόνου το γουρούνι, το οποίο αποκαλούσε Lilica, άρχισε να μεγαλώνει μέχρι που έγινε γιγάντιο.

Δεν κατάλαβε το θέμα, αλλά δεν άργησε να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι την είχαν εξαπατήσει . «Ο πωλητής με ξεγέλασε, είπε ότι θα μείνει μικρή. Ήταν το μικρότερο γουρούνι που είχε. Την υιοθέτησα σαν γουρούνι μινιατούρα» .

Η Λίλικα ήταν τόσο μικρή στην αρχή:

«Μεγάλωνε, μεγάλωνε, και είδα ότι δεν υπήρχε τίποτα από το γουρουνάκι μινιατούρα. Τώρα, υπάρχει αυτό το «τέρας»» , αστειεύτηκε η Rosângela . Αν και ενοχλήθηκε από την αναίδεια του πωλητή , δεν άφησε αυτό να χαλάσει την κατάστασή της με τη Λίλικα και έμεινε μαζί της ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλωσε.

Τρώει πολλά πράγματα, όπως φρούτα, λαχανικά και τρόφιμα ζωικής προέλευσης . Το σωματικό της βάρος είναι 250 κιλά και έχει ύψος 1,60 , δηλαδή όσο η όρεξή της, αφού η Rosângela χρειάζεται βοήθεια για να τη ταΐσει .

Αν και μπορεί να πιάσει πολύ χώρο, κοιμάται στο δικό της στρώμα στο ίδιο δωμάτιο με τον ιδιοκτήτη της με τον άντρα της. Η Lilica χρειάζεται έναν ανεμιστήρα για να δροσιστεί όσο κοιμάται.

Είναι πολύ καλά εκπαιδευμένη, γνωρίζει το μπάνιο της και τον δρόμο της επιστροφής στις βόλτες της. Έχει γίνει πολύ δημοφιλής στη γειτονιά όπου ζει και έχει κερδίσει τη στοργή πολλών γειτόνων , αν και ορισμένοι πιστεύουν ότι η απόφαση της Rosângela είναι κάτι «τρελό» .

Έχει μάλιστα να αντιμετωπίσει όσους ενδιαφέρονται να την φάνε . «Μου πρόσφεραν ακόμη και 1.500 ρεάλ (πάνω από 200 δολάρια) για να τη σκοτώσω και να τη φάνε. Αλλά είπα: το γουρούνι μου δεν πωλείται. Όποιος θέλει να φάει, να πάει στο ψυγείο» .

Για τη Rosângela είναι κάτι περισσότερο από ένα κατοικίδιο, είναι μια μεγάλη φίλη που αγαπά με όλη της την καρδιά.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό