Γνωστό κατάστημα στην Κατερίνη αφήνει αδέσποτα σκυλάκια να κοιμούνται μέσα

Την ώρα που τα περισσότερα μαγαζιά δεν θέλουν τα αδεσποτάκια, όχι μόνο μέσα στο κατάστημά τους αλλά ούτε και έξω από αυτό και κάνουν τα πάντα για να φύγουν, υπάρχουν και εκείνοι που δείχνουν τελείως άλλη συμπεριφορά. Και μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους και αισιόδοξους ότι ίσως κάποια στιγμή τα πράγματα αλλάξουν.

Ο λόγος για μια υπέροχη φωτογραφία που ανάρτησε η Maria Mikic από την πόλη της Κατερίνης. Η φωτογραφία είναι από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Bershka, στην οποία φαίνονται δύο αδεσποτάκια που κοιμούνται ήσυχα στην είσοδο του καταστήματος.

Υπέροχη εικόνα αν φέρουμε στο νου μας άλλες εικόνες, όπως αυτή του φαρμακοποιού από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος περιέλουσε με βρωμόνερα και χλωρίνη ένα αδέσποτο σκυλάκι που καθόταν έξω από το μαγαζί του. Και πολλές άλλες τέτοιες εικόνες σαν του φαρμακοποιού, τις οποίες βλέπουμε καθημερινά.

Το να μη βάλεις ένα ζώο μέσα στο κατάστημά σου είναι φυσικά δικαίωμά σου και το σεβόμαστε. Το να το καταδιώκεις όμως και να το κακοποιείς για να μη στέκεται ούτε στο δρόμο που βρίσκεται το μαγαζί σου και να επιζητάς να εξαφανιστεί είναι τελείως διαφορετικό και δεν είναι δικαίωμά σου. Αντίθετα σε αυτήν την περίπτωση παρανομείς και πρέπει να σε καταγγείλουν.

Όπως και να’ χει εμείς λέμε μπράβο στο Bershka στην Κατερίνη. Ο καιρός έχει χαλάσει και τα αδεσποτάκια έχουν τώρα περισσότερο από ποτέ την ανάγκη μας.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό