Γνωστή μάρκα κόβει τη συνεργασία με αθλητή που κλώτσησε σκύλο-Καμία ανοχή στην κακοποίηση

Αθλητής κλωτσά σκύλο: Το περιστατικό κάνει το γύρο του Διαδικτύου με τον αθλητή να κυκλοφορεί σε εικόνες και videos να κλωτσά ένα σκυλάκι στη μέση του δρόμου κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Η γνωστή εταιρία που συνεργάζεται μαζί του έκοψε τη συνεργασία τους ώστε να κάνει ξεκάθαρο το μήνυμα ότι δεν ανέχεται κανένα είδος βίας.

Αθλητής κλωτσά σκύλο: Έληξε η συνεργασία της under armour με τον δρομέα

Η Under Armour ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεργαζόταν πλέον με τον δρομέα Jaime Alejandro μετά από ένα βίντεο που τον έδειχνε να χτυπά ένα κουτάβι που διέσχισε το δρόμο του ενώ συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό. Τώρα θα το σκεφτεί δύο φορές πριν κακομεταχειριστεί ένα ζώο. Στον αθλητισμό, όπως και στη ζωή, η νίκη δεν είναι το παν. Ένας άνθρωπος δεν είναι νικητής αν δεν κερδίζει με δίκαιο, ειλικρινή και σεβασμό τόσο με τους ανθρώπους με τους οποίους συναγωνίστηκε όσο και με τους ανθρώπους και τα πλάσματα γύρω του.

Μια πρώτη θέση δεν αξίζει τίποτα αν επιτεύχθηκε με κακό τρόπο, και αυτό ακριβώς συνέβη στον αθλητή Jaime Alejandro, ο οποίος έκανε είδηση ​​επειδή κλώτσησε ένα σκυλάκι που πέρασε ενώ οδηγούσε σε έναν αγώνα στην πόλη Calda της Κολομβίας. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε και μεταδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται πώς το τρυφερό ζώο θέλει μόνο να τρέχει δίπλα στους ανθρώπους που διαγωνίζονται. Και ενώ οι υπόλοιποι ανταγωνιστές παραμένουν συγκεντρωμένοι στον ανταγωνισμό και απλώς αγνοούν το ζώο, ο Αλεχάντρο αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να τον κλωτσήσει δυνατά για να τον βγάλει από τον ανταγωνισμό.Η δράση του κέρδισε πολλές επικρίσεις στα κοινωνικά δίκτυα, όπου χιλιάδες άνθρωποι τον επέπληξαν για κακομεταχείριση του μικρού ζώου με μοναδικό στόχο να συνεχίσει να ηγείται ενός διαγωνισμού.

Αθλητής κλωτσά σκύλο: Οι γνώμες για τον αθλητή

Και ενώ ο άνθρωπος δεν πλήρωσε για τις αμαρτίες του εκεί, οι επιπτώσεις των πράξεων του αρχίζουν να φαίνονται. Μαζί με τη γενική απόρριψη χιλιάδων ανθρώπων, οργανώσεων ζώων και σωματείων προστασίας των ζώων, τώρα είναι οι εταιρείες που υποστήριξαν τον αθλητή που τον τιμωρούν για την ποταπή δράση του. Λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την εκδήλωση, η εταιρεία αθλητικών ειδών Under Armour ανέφερε ότι δεν θα συνεργάζεται πλέον με τον Jaime Alejandro λόγω της περιφρονητικής συμπεριφοράς του προς τα ζώα.

«Η Under Armour τερμάτισε τη σχέση της με τον Jaime Alejandro (@jesusrunner90) μετά το βίντεο που ήρθε στο φως τις επόμενες μέρες. Ως εταιρεία, δεν ανεχόμαστε τη βία ή τη συμπεριφορά που βλάπτει ή θέτει σε κίνδυνο τα ζώα», έγραψε η θυγατρική της εταιρείας στην Κολομβία στο επίσημο προφίλ της στο Instagram. Λίγες μέρες αργότερα, ο ίδιος ο Αλεχάντρο ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του στον αγώνα, εξηγώντας ότι όλα ήταν μέρος της ευφορίας της στιγμής. «Δεν δικαιολογώ τις πράξεις μου, αλλά ήταν μια στιγμή ευφορίας στον αγώνα. Ελπίζω να αρχίσω να το πληρώνω με κάποιο τρόπο, ακόμα κι αν βοηθάει αδέσποτα σκυλιά… και δεν πρόκειται να αρχίσω να το δείχνω στα δίκτυα», είπε.

Αθλητής κλωτσά σκύλο: Η συγγνώμη του δρομέα για την πράξη του

Η συγγνώμη, για πολλούς, ήρθε πολύ αργά και ήταν άδεια. Και είναι ότι ούτε η ευφορία μπορεί να δικαιολογήσει την κακοποίηση των ζώων. Οι αθλητές υπόκεινται σε τέτοιου είδους πιέσεις και καταστάσεις όλη την ώρα. Αν ο άντρας χάσει το μυαλό του σε όλους τους αγώνες του, σημαίνει ότι απλά δεν είναι καλός άνθρωπος. Και αν κρίνουμε από την μομφή που συνεχίζει να δημιουργείται στα κοινωνικά δίκτυα και την ακύρωση της χορηγίας της από την Under Armour, συμφωνούμε όλοι σε αυτό.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό