Γλυκιά σκυλίτσα συγκινείται όταν επιστρέφει στο καταφύγιο όπου την υιοθέτησαν ως κουτάβι

Κανείς δεν περίμενε ότι η Sadie θα επέστρεφε στο καταφύγιο όταν έφυγε το 2014. Ωστόσο, επέστρεψε τον περασμένο μήνα όταν την παρέδωσε η οικογένειά της. Λίγο αργότερα, η Sadie υιοθετήθηκε ξανά – και στη συνέχεια επέστρεψε. Δυστυχώς, αυτό δεν ήταν το τέλος της ιστορίας. υιοθετήθηκε και επέστρεψε μια εβδομάδα αργότερα.

Η Σάντι και οι συγγενείς της ήταν μόλις λίγων μηνών όταν έφτασαν στο Καταφύγιο Ζώων της Κομητείας Χάρις στο Τέξας. Η Sadie είχε φωτογραφηθεί από το προσωπικό και το μικρό σκυλάκι υιοθετήθηκε αμέσως από μια οικογένεια. Αλλά αυτή δεν ήταν η παντοτινή οικογένεια που αναζητούσε η Sadie.


Η Ashley Roberts, εργαζόμενη στο Καταφύγιο Ζώων της κομητείας Harris, ήταν παρούσα όταν η οικογένεια της Sadie την παρέδωσε τον περασμένο μήνα. Ο Ρόμπερτς είπε στο The Dodo, «[Sadie] ήταν σε μια μικροσκοπική μπάλα». «Για να είμαι ειλικρινής, υπέθεσα ότι ήταν ένα αδέσποτο που είχε ανακαλυφθεί, γι’ αυτό ήταν τόσο τρομοκρατημένη. Δεν φαινόταν καν να νιώθει άνετα με τους ανθρώπους με τους οποίους ήταν.”


«Ανέφεραν κάτι όπως ο [Hurricane] Χάρβεϊ και είπαν, «Πιστεύαμε ότι θα την κρατούσαμε», πρόσθεσε ο Ρόμπερτς. «Αλλά δεν λυπήθηκαν που την έστελναν πίσω στο καταφύγιο». Η φωτογραφία του κουταβιού της Sadie εμφανίστηκε όταν ένα μέλος του προσωπικού σάρωσε το μικροτσίπ της και έψαξε τα στοιχεία της στα συστήματά τους.

“[The staff member] παραλίγο να ξεσπάσει σε κλάματα”, πρόσθεσε ο Ρόμπερτς. «Δεν μπόρεσε καν να λειτουργήσει όταν είδε την αρχική της φωτογραφία και την επιστροφή της τώρα… να παραδίδεται πίσω σε ένα καταφύγιο θανάτων. Ήταν μια έντονη αντίθεση μεταξύ της σίγουρης φωτογραφίας κουταβιού της και του σκύλου που είδαμε μπροστά μας. Ήταν σχεδόν σε κλάματα. Ήμουν ήδη σε δάκρυα.”

Ο την επόμενη εβδομάδα, μια άλλη οικογένεια πλησίασε το καταφύγιο και παρακάλεσε να υιοθετήσει τη Sadie. Όλοι ήταν στην αρχή χαρούμενοι, νομίζοντας ότι η κακή τύχη της Sadie είχε τελειώσει. Ωστόσο, η νέα οικογένεια της Sadie την επέστρεψε επίσης μια εβδομάδα αργότερα. «Δεν ήμουν εκεί τη δεύτερη φορά που παραδόθηκε, αλλά η [the new family] ανέφερε ότι συνέχιζε να έχει ατυχήματα στο σπίτι», εξήγησε ο Ρόμπερτς. “Αυτό που πιστεύουμε ότι συνέβη ήταν ότι ήταν τόσο φοβισμένη που ούρησε νευρικά.”


Μετά από αυτό, το πλήρωμα μοιράστηκε τις φωτογραφίες της Sadie στο Facebook με την ελπίδα ότι θα έβρισκε γρήγορα ένα καλύτερο – και πιο μόνιμο – σπίτι. Αμέσως μετά, μια νεαρή γυναίκα επικοινώνησε με το καταφύγιο και προσφέρθηκε να αναθέσει τη Sadie με την πρόθεση να την υιοθετήσει. Τα άτομα έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας με την υιοθεσία», εξήγησε ο Roberts. “Και είπαμε ρητά, “[Sadie] δεν χρειάζεται να είναι κοντά σε κανένα άλλο σκυλί για τουλάχιστον μια εβδομάδα – απλώς δώστε της λίγο χώρο και αφήστε της λίγο χρόνο να ηρεμήσει – έχει περάσει τόσα πολλά.” Roberts, η νεαρή γυναίκα δεν άκουσε για κάποιο λόγο.


«Φαινόταν ότι είχε καλές προθέσεις και υποθέσαμε ότι θα τα καταφέρει», πρόσθεσε ο Ρόμπερτς. «Έτσι, την πήρε σπίτι και είπε, “Ω, τα πάει τόσο καλά”. «Φέρε τον σκύλο σου», έδωσε οδηγίες στην αδερφή της. Ως αποτέλεσμα, η αδερφή της φέρνει τον σκύλο της και επιτίθεται στη Σαντί». Ο λαιμός της Sadie καλύφθηκε από τραύματα από δαγκώματα όταν στάλθηκε στο Harris County Animal Shelter για τέταρτη φορά. [the new family]

«Όλα ήταν κακή τύχη», πρόσθεσε ο Ρόμπερτς. «Δεν έχω δει ποτέ σκύλο που να έχει επιστραφεί τόσες φορές». Για να βοηθήσουν τη Sadie να επιστρέψει στον δρόμο, το προσωπικό του καταφυγίου κανόνισε να την τοποθετήσουν σε ανάδοχο σπίτι με το Down South Rescue.


«Η Σάντι είναι με μια έμπειρη ανάδοχο και δουλεύει μαζί της», είπε η διευθύντρια του Down South Rescue Σάρον Φάνινγκ στο The Dodo. «Είναι ακόμα τρομοκρατημένη και δεν έχει εμπιστοσύνη στους άλλους. Ωστόσο, έχει αναπτύξει ισχυρό δέσιμο με την ανάδοχη μητέρα της. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ανακάμψει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Και θα είμαστε εξαιρετικά επιλεκτικοί σε ποιον θα επιτρέψουμε να την υιοθετήσει». Η Sadie δεν θα είναι διαθέσιμη για υιοθεσία αυτή τη στιγμή, αλλά όταν γίνει, η Roberts ελπίζει να έχει το καλύτερο δυνατό σπίτι.

«Ήταν πολύ ωραία στο καταφύγιο — δεν νομίζω ότι έχει ένα σκληρό κόκαλο στο σώμα της», πρόσθεσε ο Ρόμπερτς. «Το μόνο που θέλουμε είναι ένα σπίτι όπου θα τη λατρεύουν και θα της δίνεται ο χρόνος και η ενέργεια που χρειάζεται.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό