Γυναίκα πέθανε από καρκίνο αλλά πρόλαβε να αφήσει το σκυλάκι της σε ένα καταφύγιο με ένα σημείωμα που πρέπει να διαβάσετε

Τη Δευτέρα, ένα καταφύγιο διάσωσης ζώων στο Σαιντ Λούις έλαβε μια επιστολή από μια ετοιμοθάνατη γυναίκα που έχασε τη μάχη της με τον καρκίνο και προσπαθούσε να βρει ένα νέο σπίτι για την αγαπημένη της σκυλίτσα, τη Shell.

Την επόμενη μέρα, η αστυνομία πήγε σε ένα φλεγόμενο διαμέρισμα στο προάστιο Affton του Σαιντ Λούις, όπου βρήκε το σώμα της ιδιοκτήτριας της Shell, της 46χρονης Crystal Chrisp.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι η γυναίκα είχε αυτοπυρποληθεί και ότι ο θάνατός της οφειλόταν σε αυτοκτονία. Η αιτία της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο εσωτερικό του διαμερίσματός της γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης παραμένει υπό διερεύνηση.

Τα γειτονικά διαμερίσματα εκκενώθηκαν από πυροσβέστες, αλλά κανένας άλλος δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με το St Louis Post-Dispatch.

Η Shell δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα κατά τη διάρκεια της αυτοκτονίας της ιδιοκτήτριάς της, επειδή η Chrisp την είχε πάει στο καταφύγιο Stray Rescue την προηγούμενη ημέρα, μαζί με το χειρόγραφο σημείωμα της.

Η επιστολή έγραφε: “Σας γράφω γιατί θέλω να πάρετε το σκυλί μου, τη Shell. Η μητέρα μου υιοθέτησε τη Shell από την Stray Rescue γύρω στο 2009-2010…. Το 2012, έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο και τώρα έχει Αλτσχάιμερ. Έτσι, το 2012 η Shell ήρθε να ζήσει μαζί μου. Εγώ παλεύω με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες και αν διαβάζετε αυτό, έχω χάση τη μάχη μου. Χρειάζομαι ένα σπίτι για το κοριτσάκι μου.”

“Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι. Έχει περάσει πολλά, γι ‘αυτό δεν δείχνει εύκολα εμπιστοσύνη στην αρχή. Της αρέσουν οι αγκαλιές αλλά δεν της αρέσει να τη σηκώνουν. Είναι πολύ έξυπνη… Τις τελευταίες μου μέρες, το μόνο που με ανησυχεί είναι το τι θα συμβεί σε αυτήν. Αγαπώ αυτό το κορίτσι, είναι κόρη μου.”

Από το απόγευμα της Πέμπτης, η επιστολή δημοσιεύτηκε στη σελίδα του καταφυγίου στο Facebook κι από τότε έχει μοιραστεί περισσότερες από 1.780 φορές.

Πολλοί άνθρωποι ζήτησαν να υιοθετήσουν τη Shell, και την Τετάρτη, το καταφύγιο είπε ότι η μικρή σκυλίτσα είχε βρει ήδη το νέο της σπίτι.

διαφορετικό

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό