Γεννά τα κουτάβια της στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου λίγο μετά τη διάσωσή της από την ευθανασία

Ένα νεαρό ζευγάρι βρισκόταν για διακοπές στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ, όταν αποφάσισαν ότι ήθελαν να επιστρέψουν στο σπίτι με κάτι παραπάνω από μερικά αναμνηστικά. Ενώ η Rebecca Lynch και ο σύζυγός της απολάμβαναν τις τελευταίες τους μέρες στη Savannah της Τζόρτζια, η γυναίκα αποφάσισε ότι ήθελε να πάει σπίτι με κάτι πραγματικά σημαντικό.

«Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά καταφύγια θνησιμότητας στη Τζόρτζια και ήθελα να σώσω τον πιο δύσκολο σκύλο σε ένα καταφύγιο πριν επιστρέψω σπίτι. Είχα αρκετό χώρο στο αυτοκίνητο και ήθελα να βοηθήσω.» είπε η Λιντς σε συνέντευξή του στο The Dodo.

Μέσω ενός φίλου, η Lynch ανακάλυψε ότι υπήρχε ένα σκυλάκι σε ένα κοντινό καταφύγιο που επρόκειτο να υποβληθεί σε ευθανασία. Ο πρώην ιδιοκτήτης της απλώς την εγκατέλειψε σε εκείνο το καταφύγιο, ελπίζοντας να απαλλαγεί από τη δοκιμασία της φροντίδας της. Όχι μόνο ήταν τρομοκρατημένη και έγκυος, αλλά η καημένη η Λίζι είχε ένα σπασμένο πόδι. Η Λιντς ήξερε ότι δεν μπορούσε να αφήσει αυτό το σκυλάκι να υποφέρει χωρίς λόγο.

Για να κάνει το ταξίδι στη Φλόριντα πιο ευχάριστο για το πρόσφατα υιοθετημένο σκυλάκι, το ζευγάρι κανόνισε να βάλει ένα κρεβάτι και μια κουβέρτα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Η Λιντς κάθισε δίπλα στη Λίζι, τη χάιδευε απαλά καθώς ο σύζυγός της οδηγούσε.

«Ήξερα ότι ήταν ανήσυχη και φοβισμένη και ήθελα να επωφεληθώ από όλες τις συνθήκες ενώ ταξίδευα», είπε η Lynch.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι νέοι της ιδιοκτήτες έκαναν εξαιρετική δουλειά, γιατί «σχεδόν μια ώρα αργότερα χαλάρωσε και έδειξε σημάδια ότι ήθελε να παρηγορηθεί», λέει η Lynch. «Μόλις ένιωσε ασφαλής, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα. Η Λίζι άρχισε να αναπνέει σπασμωδικά και έγινε ανήσυχη. Είπα στον σύζυγό μου, «νομίζω ότι είναι σε τοκετό!»».

Χρειάστηκαν μόλις 20 λεπτά για να γεννήσει η Λίζι το πρώτο της μωρό. Η Λιντς ενήργησε σαν μαία, βοηθώντας τη να παραμείνει ήρεμη και να βεβαιωθεί ότι όλα τα κουτάβια ήταν ασφαλή.

Όταν έφτασαν σε έναν κτηνίατρο, η Λίζι είχε γεννήσει τρία κουτάβια. «Φέρθηκε σαν επαγγελματίας!» Η Λιντς θυμάται. «Πήγαμε κατευθείαν στον κτηνίατρο όπου μας είπαν ότι όλα ήταν καλά».

Αλλά το σκυλάκι δεν σταμάτησε εδώ: «Ένας άλλο κουτάβι γεννήθηκε στον κτηνίατρο και μετά άλλοι δύο στο αυτοκίνητο στο δρόμο για το σπίτι. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και η Λίζι ήταν μια πραγματικά καταπληκτική μητέρα.

Μετά από ένα γεμάτο ταξίδι με περιπέτειες, η μικρή οικογένεια τα πάει περίφημα. Η Λίζι και τα έξι κουτάβια της θα περάσουν λίγες μέρες ακόμα στην κτηνιατρική κλινική προτού επιστρέψουν στο σπίτι τους στο Λιντς, όπου θα μείνουν για πάντα.

Η Λίζι ξέρει πόσο τυχερή είναι – και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει στους διασώστες της πόσο ευγνώμων είναι για την ευκαιρία.

«Η Λίζι είναι σαν κούκλα. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δυσκολίες που έχει υπομείνει στη σύντομη ζωή της, είναι τόσο αγαπητή και σίγουρη», κατέληξε η Lynch.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό