Γατούλα χτυπήθηκε πολύ άσχημα στο κεφάλι από λεωφορείο- Τη βρήκαν μετά από 16 μέρες, τα κατάφερε και βρήκε και σπίτι

Ηπανέμορφη ταρταρούγα Trudie δεν είναι μια συνηθισμένη γάτα. Είναι μια γάτα όπου επέζησε από ένα τροχαίο που δύσκολο επιβιώνεις μετά από κάτι τέτοιο.

Η Trudie χτυπήθηκε πριν από κάποιους μήνες πολύ δυνατά από λεωφορείο στην πόλη Λούτον, στη νοτιοανατολική Αγγλία. Το χτύπημα ήταν σφοδρό. Τα τραύματα στο κεφάλι πάρα πολύ σοβαρά. Δεν πέθανε αλλά βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση, και με φοβερούς πόνους, στο δρόμο.

Ένας περαστικός, βλέποντάς τη, έτρεξε να τη βοηθήσει. Μόλις όμως πλησίασε, εκείνη πετάχτηκε και εξαφανίστηκε. Και ήταν αδύνατον να βρεθεί.

Οι άνθρωποι της φιλοζωικής RSPCA Southridge Animal Centre ξεκίνησαν έναν αγώνα να τη βρουν. Άρχισαν κοινοποιήσεις, κόλλησαν παντού αφίσες, ενημέρωσαν τοπικούς κτηνίατρους και άλλους εθελοντές και πέταξαν και αφισάκια στα σπίτια των κατοίκων.

Το ζώο ή θα είχε πεθάνει ή θα βασανιζόταν από τα σοβαρά χτυπήματα και τους πόνους.

Και το θαύμα έγινε. 16 μέρες μετά η γατούλα βρέθηκε από κάποιον που έχει στην περιοχή μαγαζί. Τα χτυπήματά της στο πρόσωπο ήταν τόσο άσχημα που δεν μπορούσε να φάει. Τη βρήκαν σε άθλια κατάσταση, εξουθενωμένη, αδύναμη και με αφόρητους πόνους.

Μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο όπου για 5 μήνες δόθηκε μάχη ζωής για να μπορέσει να σωθεί. Αφαιρέθηκε το ένα της ματάκι και έγινε προσπάθεια να “κολλήσει” το σαγόνι της. Την πρώτη εβδομάδα λάμβανε τροφή από ένα σωληνάκι και η φροντίδα της ήταν επί 24ώρου βάσεως. Οι άνθρωποι εκεί έκαναν τα πάντα για να τη βοηθήσουν. Και η άτυχη γατούλα βγήκε από όλο αυτό νικήτρια. Τι έμενε τώρα; Να βρει και ένα σπίτι όπου θα ζήσει ασφαλής και με φροντίδα.

Η ιστορία της συγκίνησε ένα ζευγάρι, τον Dennis and Shirley, ο οποίοι θέλησαν να κάνουν την Trudi μέλος της οικογένειάς τους. Υπάρχει καλύτερο τέλος από αυτό; Η Trudie βρίσκεται πλέον στο παντοτινό της σπίτι και ευχόμαστε να καταφέρει να ξεχάσει την τόσο άσχημη περιπέτειά της.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό