Γατομπαμπάς Φτιάχνει Ανελκυστήρα για να μπορεί να κατεβαίνει και να λιάζεται στον κήπο ο 20χρονος γατούλης του

Οταν έχουν αγάπη και έμπνευση οι άνθρωποι, μπορούν να κάνουν πολλά για τα ζώα. Και ιδίως για τα ζώα που έχουν ανάγκη.
Ένας τέτοιο άνθρωπος είναι και ο 21χρονος YouTuber Liam Thompson, από τη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος έχει ένα γατούλη, τον Frodo, τον οποίο λατρεύει.


Ο Frodo είναι 20 ετών και είναι πλέον δύσκολο να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού για να πηγαίνει και να κάθεται στο αγαπημένο του μέρος, δίπλα σε μια πισίνα και να λιάζεται με τις ώρες. Έπρεπε να κάνει κάτι για αυτόν. Έκατσε και σκέφτηκε και του ήρθε μια πολύ πρωτότυπη ιδέα για να διευκολύνει τον τετράποδο φίλο του.
Αποφάσισε να κατασκευάσει ένα ασανσέρ ώστε ο Fredo να μπορεί να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες χωρίς καμία προσπάθεια.

Η κατασκευή του πήρε 4 μέρες. Χρησιμοποίησε ανυψωτικό κόντρα πλακέ, ράγα συρόμενης πόρτας και ηλεκτρικό ανυψωτικό για να δημιουργήσει τον προσαρμοσμένο ανελκυστήρα. Έκανε κάποιαν τεστ βάζοντας μέσα μεγάλα κουκλάκια και είδε ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Έκανε κάποιες ρυθμίσεις, το έβαψε και …αυτό ήταν. Ο ανελκυστήρας για τον γέρικο γατούλη ήταν έτοιμος.


Ο Fredo ήταν στην αρχή διστακτικός. Όμως μπήκε μέσα και ήταν εντελώς χαλαρός καθώς πήγαινε προς το κάτω μέρος της σκάλας. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο αγαπημένο του στέκι, την πισίνα, για να αράξει. Ο περήφανος κηδεμόνας με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση αναφέρει: “Αυτή ήταν η πιο σπουδαία μέρα της ζωής μου.”


Το βιντεάκι που ανέβασε στο YouTube είχε τεράστια επιτυχία. Ο κόσμος ενθουσιασμένος του έγραψε τα καλύτερα και δεν ήταν λίγοι μάλιστα και εκείνοι που θέλησαν να φτιάξουν και κάτι τέτοιο για να βοηθήσουν τα ζωάκια τους.
Το βίντεο μέχρι στιγμής έχουν παρακολουθήσει περίπου 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι.
Πηγή: People.com


Images: Screenshots via YouTube/Liam Thompson

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό