Γατάκι πηδά στην Αγκαλιά Κοριτσιού με Αναπηρικό Καροτσάκι και Επιλέγει να γίνει Οικογένεια της

Αντί να το φοβάται, όπως συμβαίνει σε όλες τις γάτες που βρίσκονται μπροστά σε κάτι νέο, γοητεύτηκε από αυτό. Αυτή η αδέσποτη γάτα λοιπόν δεν δίστασε να πηδήξει στην αγκαλιά ενός μικρού κοριτσιού σε αναπηρικό καροτσάκι και αποφάσισε να μην την αφήσει να φύγει μόνη της.

Ένα διασωθέν γατάκι είχε την πιο όμορφη αντίδραση όταν διάλεξε ένα κορίτσι σε αναπηρικό καροτσάκι ως νέο αγαπημένο του πρόσωπο. Για πολύ καιρό αυτή η χνουδωτή μπάλα τριγυρνούσε στους δρόμους μέχρι που ο Chris Poole , ο οποίος είναι αφοσιωμένος στη διάσωση άστεγων γατιών στη γειτονιά του, το είδε και αποφάσισε να του δώσει τη βοήθεια που χρειαζόταν.

Ήταν ένα πανέμορφο άσπρο αιλουροειδές με μπλε μάτια που ήταν εμφανές ανάμεσα στις άλλες γάτες που τάιζε ο Κρις, το νέο κατοικίδιο της κοινότητας περιπλανιόταν μέχρι που ενώθηκε με τις άλλες γάτες . Ο Chris σχολίασε σχετικά:

«Τα συγκροτήματα διαμερισμάτων έχουν συχνά πολλές άστεγες γάτες, καθώς και γάτες που εγκαταλείπονται έξω όταν οι άνθρωποι μετακινούνται ».


Η αποστολή αυτού του λάτρη της γούνας είναι να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα ευάλωτα γατάκια , ταΐζοντάς τα και συχνά αναζητώντας ένα νέο σπίτι για αυτά.

Σιγά σιγά το νέο γατάκι έφτασε πιο κοντά στον πάροχο της τροφής του και με τις μέρες έγινε πιο φιλικό . Ήταν μόνο θέμα χρόνου να χαϊδευτεί το νέο κοινοτικό κατοικίδιο από τον νέο του φίλο.

«Μια σημαντική αλλαγή έγινε όταν της έδειξα το catnip (βότανα για γάτες). Γυρνούσε και με άφηνε να του χαϊδέψω την κοιλιά και γενικά περάσαμε καλά», είπε ο Κρις.

Το γατάκι ήθελε να αγαπηθεί και να ανήκει σε μια οικογένεια , έτσι ο Κρις αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια και να επικοινωνήσει με ένα κέντρο διάσωσης ζώων για να του βρει ένα νέο σπίτι.

Η Suncoast Animal League , που βρίσκεται στο Παλμ Χάρμπορ της Φλόριντα , δεν δίστασε να αναλάβει την υπόθεση και να βοηθήσει τον Κρις σε αυτή τη σπουδαία αποστολή. Μια ομάδα εθελοντών συμμετείχε και βοήθησε να συλλάβει το γατάκι χρησιμοποιώντας μια ανθρώπινη παγίδα, τελικά, αυτό το γλυκό γατάκι θα άλλαζε τη ζωή του για πάντα .

Το γατάκι αναγνώρισε ότι ο άνθρωπος είχε τις καλύτερες προθέσεις.

Το γατάκι πέρασε μερικές μέρες στο καταφύγιο όπου ευτυχώς προσαρμόστηκε πολύ καλά, είχε γίνει γρήγορα ένα στοργικό γατάκι που απαιτούσε προσοχή όλη την ώρα . Η Larissa Condarcure , εθελόντρια στο κέντρο διάσωσης, σχολίασε:

«Τον βάφτισαν Σινάτρα και του πάει πολύ, γιατί είναι πολύ φωνακλάς όλη την ώρα».

Το επόμενο βήμα ήταν να βρει το τέλειο σπίτι για τον Σινάτρα, η εθελόντρια επικοινώνησε με τη Λόρι Γκριγκς, η οποία είχε ήδη επισκεφτεί το καταφύγιο με την κόρη της αναζητώντας ένα κατοικίδιο για να της δώσει πολλή αγάπη.

Η οικογένεια δυσκολεύτηκε πολύ να βρει μια γάτα που θα προσαρμοζόταν στην κατάσταση της κόρης της Λόρι, το κορίτσι χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι και οι περισσότερες γάτες, όταν την είδαν να πλησιάζει, έφυγαν τρέχοντας .

Αυτή η γατούλα είναι πολύ φωνητική, με τα αξιολάτρευτα γουργουρητά και νιαουρίσματα της.


Η Λόρι και η κόρη της Κίλι, επισκέφτηκαν πολλά καταφύγια αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να βρουν το κατάλληλο γατάκι. Ευτυχώς, η αναζήτηση έληξε όταν κάποτε επέστρεψαν στο Suncoast Animal League και χαιρετίστηκαν με το καλύτερο τρόπο από τον Sinatra .

Αυτό το γλυκό γατάκι μακριά από το να φοβάται το αναπηρικό καροτσάκι, πήδηξε τρυφερά πάνω στην Kiley και κάθισε στην αγκαλιά της . Η οικογένεια κατάλαβε αμέσως ότι είχε βρει το τέλειο γατάκι.

Το κορίτσι χάρηκε που βρήκε το ιδανικό της γατάκι.

Η σύνδεση μεταξύ της γλυκιάς γατούλας και του κοριτσιού ήταν στιγμιαία και πολύ ιδιαίτερη , ο Σινάτρα άφησε το κορίτσι να τον χαϊδέψει τρυφερά, η Κίλι δεν σταματούσε να χαμογελά γνωρίζοντας ότι είχε βρει έναν υπέροχο φίλο, ενώ ο Σινάτρα γουργούριζε σαν να γιόρταζε ότι βρήκε το αγαπημένο του πρόσωπο.

«Δεν τον πειράζει να κυκλοφορεί στο σπίτι. Όταν ανοίξαμε το κλουβί του κοντά στο κρεβάτι της κόρης μας, σύρθηκε κοντά της και στριμώχτηκε μέσα», είπε η Λόρι.

Αυτή η γλυκιά γατούλα απολαμβάνει να περνά τη μέρα στην αγκαλιά του κοριτσιού , ανεξάρτητα από το αν η Kiley σπουδάζει ή είναι στο κρεβάτι, ο Sinatra είναι πάντα εκεί για αυτήν. Τέλος, η Λόρι είπε:


«Είναι σαν να ήταν μέλος της οικογένειας πολύ πριν. Κάθεται στην αγκαλιά της στο αναπηρικό καροτσάκι, ενώ κάνει τις σχολικές της εργασίες και την αγκαλιάζει όλη την ημέρα».

Η Λόρι εργάζεται από το σπίτι, οπότε ο Σινάτρα απολαμβάνει συνεχώς την προσοχή της οικογένειάς του, είναι ένα όμορφο γατάκι που είναι πάντα έτοιμο να αγαπήσει και να αγαπηθεί.

Τα κατοικίδιά μας είναι πολύ περισσότερα από σύντροφοι, είναι όντα γεμάτα αγάπη, φύλακες άγγελοι με τους οποίους δημιουργείται ένας ιδιαίτερος δεσμός.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό