Γάτα βρέθηκε παγωμένη κάτω από ένα βουνό από χιόνι αλλά επέζησε και της μένουν ακόμη 6 ζωές

Μια γάτα βρέθηκε θαμμένη κάτω από ένα βουνό από χιόνι και μεταφέρθηκε παγωμένη στον κτηνίατρο.

Η Fluffy, η οποία ζει στο Kalispell της Montana με τους ιδιοκτήτες της, βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη κάτω από ένα βουνό από χιόνι και το τρίχωμά της είχε πιάσει κυριολεκτικά πάγο!

Ο κτηνίατρος Δρ. Jevon Clark είπε ότι όταν η Fluffy πήγε στο ιατρείο του, η θερμοκρασία της ήταν τόσο χαμηλή που δεν μπορούσε να καταγραφεί στο θερμόμετρο!

Ο γιατρός χρησιμοποίησε ζεστό νερό και κουβέρτες για να επαναφέρει τη θερμοκρασία της γάτας στα φυσιολογικά της επίπεδα και το ζώο άρχισε να δείχνει σημάδια ανάκαμψης μετά από μερικές ώρες.

Η Fluffy είναι τώρα καλά στην υγεία της και έχει γυρίσει πίσω στο σπίτι της με τους ιδιοκτήτες της. Η κλινική μοιράστηκε το πρωί της Τρίτης την εκπληκτική ιστορία επιβίωσης της γατούλας στη σελίδα της στο Facebook.

“Μια εκπληκτική ιστορία επιβίωσης. Κάποιοι πελάτες βρήκαν τη γάτα τους θαμμένη στο χιόνι,” έγραφε η ανάρτηση της κλινικής.

“Όταν την έφεραν εδώ, η γατούλα ήταν αναίσθητη. Η θερμοκρασία της ήταν πολύ χαμηλή, αλλά μετά από πολλές ώρες πήρε τα πάνω της και τώρα η γλυκούλα Fluffy είναι μια χαρά!”

Σχολιάζοντας τις φωτογραφίες, οι χρήστες των social media ήταν πρόθυμοι να μεταφέρουν τις ευχές τους για την αξιολάτρευτη γατούλα.

“Με τη φροντίδα των «γονιών» της κι αυτού του υπέροχου κτηνιάτρου, η μικρή Fluffy είναι και πάλι καλά! Είναι τόσο τυχερή που έπεσε σε καλά χέρια!” έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε “Καημένη γατούλα! Ευτυχώς τη βρήκαν γρήγορα και την έσωσαν! Πόσο όμορφη είναι!!”

Ευτυχώς, η περιπέτεια της μικρής Fluffy είχε αίσιο τέλος και τώρα είναι στο σπίτι της κι απολαμβάνει τα χάδια των ιδιοκτητών της!

διαφορετικό

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό